ModArt PC-MA2 sistem nasıldır?

Yanlış biliyorsunuz. Ti serisi için geçerliydi o.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1660 Super ve 1650 Super serilerinde soğutma sistemi revize edildi.

Tamamdır ekran kartında da herhangi bir sorun yokmuş bence sistem alınır.

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Alınmaz, çok pahalı.
Evet, bu sistemi de gördüm elbette ama bir de monitör olunca 11 bine kadar çıkıyor ve maddi durumum buna pek el vermiyor. Aslında 10 bini çok da aşmıyor ama bana kalırsa tabii. Ailem farklı işte. Kendim ayrı ayrı bakınca da çok pahalı oluyor. Peki bu sistemdeki anakart ve güç kaynağı ile kasa hakkındaki fikriniz nedir? Game Garaj hakkında pek bir bilgim yok da. 🙂

@torukima

ModArt sisteminin ileri dönük olma ve kaliteli bileşenler kullanma açısından avantajı var. RTX 2060 için bu özelliklerden vazgeçmeyin. Zaten AMD Free DLSS'te getiriyor. E RTX 2060'ta RTX ibaresi lafta olduğu için bir esprisi yok.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Ekran kartı konusunda başta ikilemde kalmadım değil çünkü Ti versiyondaki ısınma problemi biraz önyargı oluşturdu. Aslında şu zamana kadar işimi laptop ile sınırlandırdığım için masaüstü konusunda hem bilgisiz hem de deneyimsizim. Karşıma daha çok AMD modelleri çıksa da işlemci konusundaki düşüncenizi merak ettim. Aradaki fiyat farkına değecek bir şey var mı ortada?

@torukima

GameGaraj sistemi tabii ki daha çok FPS verir. Ama anakart, AMD tarafındaki A320 chipsetli modeller gibi. Vasatın altında. Ancak sadece bununla kalmıyor. Önü kapalı. AMD tabanlı sistemde gün gelir R5 5600X takıp bir soğutucu alarak önünüze bakarsınız. He R5 3600'de güçlü bir işlemci. Sadece B450 chipset'inin kazanç olduğunu belirtmek istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı