Dediklerine katılıyorum, kasa yarı mesh olduğu için sorun yaratmaz ama öne bir fan takılırsa iyi olur. Benim oğlan Cylon Mini kasasına reklamcıların kullandığı dekotadan PSU bölmesi yapmıştı, arkadaşın biraz el becerisi varsa o da yapabilir. Benim aklıma takılan nokta şu: Team GX1'in sorunlu olduğunu duymuştum, 7TL farkla Kioxia Exceria seçeneği daha iyi olmaz mı? Ben de kullanmıştım onu ve sorun yaşamadım.Kasanın zararı yok pek fazla, testlerde sistem ısınmıyor.
PC fiyatı gayet güzel, alırsınız bütçeniz olunca PSU değiştirirsiniz gerekirse. Çünkü 3.000 TL'ye başka sistem almaya kalksanız 1200 + RX 550 alırsınız anca.
Yalnız 73 TL farkla anakartı B450M S2H yapabilirseniz iyi olur. PSU'yu da direkt satarsınız, en kötü 200 liradan gider diye düşünüyorum. Sıfır PSU ne de olsa. Onun yerine de 100-150 biriktirir iyisini alırsınız.
evet zaten 7tl farka görede 100mb/sn fazla hız veriyor ki kioxira exceria daha fiyat perfomans bir ssd olduğu için daha doğru olurDediklerine katılıyorum, kasa yarı mesh olduğu için sorun yaratmaz ama öne bir fan takılırsa iyi olur. Benim oğlan Cylon Mini kasasına reklamcıların kullandığı dekotadan PSU bölmesi yapmıştı, arkadaşın biraz el becerisi varsa o da yapabilir. Benim aklıma takılan nokta şu: Team GX1'in sorunlu olduğunu duymuştum, 7TL farkla Kioxia Exceria seçeneği daha iyi olmaz mı? Ben de kullanmıştım onu ve sorun yaşamadım.
Hocam ikiside kronik sorunlu. M.2 almayı düşünüyorum.Dediklerine katılıyorum, kasa yarı mesh olduğu için sorun yaratmaz ama öne bir fan takılırsa iyi olur. Benim oğlan Cylon Mini kasasına reklamcıların kullandığı dekotadan PSU bölmesi yapmıştı, arkadaşın biraz el becerisi varsa o da yapabilir. Benim aklıma takılan nokta şu: Team GX1'in sorunlu olduğunu duymuştum, 7TL farkla Kioxia Exceria seçeneği daha iyi olmaz mı? Ben de kullanmıştım onu ve sorun yaşamadım.
adata alabilirsin m2 ye para harcama sata ile m2 arasında 1 2 saniye var maxHocam ikiside kronik sorunlu. M.2 almayı düşünüyorum.
Adata SU630 ve ADATA SU650adata alabilirsin m2 ye para harcama sata ile m2 arasında 1 2 saniye var max
Adata SU630 ve ADATA SU650
Kronik sorunlu hocam.
Hocam ilerde sorun yaşamamak için, M.2 tercih edeceğim.doğru ama piyasaki neredeyse tüm ssdler ( ucuz olanlar) kronik sorunlu
Evet, mantıklı olabilir.Dediklerine katılıyorum, kasa yarı mesh olduğu için sorun yaratmaz ama öne bir fan takılırsa iyi olur. Benim oğlan Cylon Mini kasasına reklamcıların kullandığı dekotadan PSU bölmesi yapmıştı, arkadaşın biraz el becerisi varsa o da yapabilir. Benim aklıma takılan nokta şu: Team GX1'in sorunlu olduğunu duymuştum, 7TL farkla Kioxia Exceria seçeneği daha iyi olmaz mı? Ben de kullanmıştım onu ve sorun yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.