ModArt PC sistem alınır mı?

Bilip bilmeden konuşmayın tam bir fp sistem ayrıca ryzen 3 1200 af var sistemde normal ryzen3 1200 bile rx 570 ile yüzde 6 darboğaz yapıyor ayrıca kasadaki psuda 80+ sertifikalı hiç bir şey olmaz

Kasanın zararı yok pek fazla, testlerde sistem ısınmıyor.

PC fiyatı gayet güzel, alırsınız bütçeniz olunca PSU değiştirirsiniz gerekirse. Çünkü 3.000 TL'ye başka sistem almaya kalksanız 1200 + RX 550 alırsınız anca.

Yalnız 73 TL farkla anakartı B450M S2H yapabilirseniz iyi olur. PSU'yu da direkt satarsınız, en kötü 200 liradan gider diye düşünüyorum. Sıfır PSU ne de olsa. Onun yerine de 100-150 biriktirir iyisini alırsınız.
Dediklerine katılıyorum, kasa yarı mesh olduğu için sorun yaratmaz ama öne bir fan takılırsa iyi olur. Benim oğlan Cylon Mini kasasına reklamcıların kullandığı dekotadan PSU bölmesi yapmıştı, arkadaşın biraz el becerisi varsa o da yapabilir. Benim aklıma takılan nokta şu: Team GX1'in sorunlu olduğunu duymuştum, 7TL farkla Kioxia Exceria seçeneği daha iyi olmaz mı? Ben de kullanmıştım onu ve sorun yaşamadım.

Dediklerine katılıyorum, kasa yarı mesh olduğu için sorun yaratmaz ama öne bir fan takılırsa iyi olur. Benim oğlan Cylon Mini kasasına reklamcıların kullandığı dekotadan PSU bölmesi yapmıştı, arkadaşın biraz el becerisi varsa o da yapabilir. Benim aklıma takılan nokta şu: Team GX1'in sorunlu olduğunu duymuştum, 7TL farkla Kioxia Exceria seçeneği daha iyi olmaz mı? Ben de kullanmıştım onu ve sorun yaşamadım.
evet zaten 7tl farka görede 100mb/sn fazla hız veriyor ki kioxira exceria daha fiyat perfomans bir ssd olduğu için daha doğru olur

Hocam ikiside kronik sorunlu. M.2 almayı düşünüyorum.

Evet, mantıklı olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı