Çözüldü Mode Not Supported hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RamsesJX

Kilopat
Arkadaşlar konu başlığında kullanmadım ama burada kullanıyorum ''lütfen'' bana yardım edin, 2 bilemedin 3 gündür bilgisayarı her açtıktan 10 dakika sonra monitörümde başlıkta yazdığım mode not supported hatası beliriyor ve monitörden görüntü gidiyor sonra bir elliyorum ekran kartına alev alacak sanki. Bir yardım edin bana ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım az önce kasayı açtım fandaki tozları temizledim yine aynı. Ekran kartı modelim Sapphire x1550 çok kötü biliyorum zaten bu yaz değişecek sistemim yaza kadar beni götürsün zaten sonra imha ediceğim resmen üstünde tepineceğim bana yapmadığını bırakmadı neyse ben şimdi ne yapmalıyım ?

Ekran kartı aynı bunun kırmızısı: http://images10.newegg.com/NeweggImage/ProductImageCompressAll300/14-102-704-09.jpg

Recep Abi yaklaşık 1 hafta önce monitörüm 1440x900 olmasına rağmen yeğenim masaüstü resmini değiştirmek isterken 2500 filan çıkmış sonra düzelttim ama bilemiyorum açıkcası ondan mı...

Recep Abi çözünürlüğü düşürdüm şu anda ve masaüstünde çok detaylı bir resim yerine siyah renk koydum. Masaüstüne hızlı döneceğini okumuştum bu şekilde. Çünkü duvar kağıdı galiba ram'den alıyormuş ve kasıntı yapma ihtimali varmış. Şu anda bu şekilde yaptım bilgisayarı, bekleyeceğim.

EDİT:Çözünürlüğü düşürdüğümden beri herhangi bir kapanma işlemi olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi, bana yardım eder misin ? En baştan anlatıyım. 1 hafta önce memlekete gittim gitmeden önce bir oynayım dedim, oynadım güzel güzel. Sonra kapatıp yola çıktım 1 hafta sonra yani dün İstanbul'a geri geldim. PC'yi açmak istedim ekran gelmiyor Allah Allah dedim. Sonra ekran ile kasayı bağlayan kabloyu işlemci soketine soktum açıldı ve bir gün boyunca bu şekilde idare etmeye çalıştım. Baktım olmuyor çözünürlük kötü ekran kartına tekrar bağlıyayım dedim. Kabloyu bağladım olmadı. PC'yi yeniden başlata başlata en sonunda yaptım. Sonra çözünürlüğü yükseltmeye çalıştım 1280 x 720'de şöyle yazıyor ''Ekranınızın çözünürlüğü 1024 x 768 değerinden düşükse, bazı öğeler ekrana sığmayabilir'' yazıyor. 1280 x 720 ve üstüne almak istediğimde ise ''mode not supported'' yazıyor. Memlekete gitmeden önce 1440 x 900 çözünürlüğünde oyunlarımı oynuyordum. Şimdiden teşekkürler.

Recep abi, bu yazıyı yazdıktan sonra AMD Catalyst Control Center 14.1 yükledim mavi ekran hatası çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konu başlığında kullanmadım ama burada kullanıyorum ''lütfen'' bana yardım edin, 2 bilemedin 3 gündür bilgisayarı her açtıktan 10 dakika sonra monitörümde başlıkta yazdığım mode not supported hatası beliriyor ve monitörden görüntü gidiyor sonra bir elliyorum ekran kartına alev alacak sanki. Bir yardım edin bana ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım az önce kasayı açtım fandaki tozları temizledim yine aynı. Ekran kartı modelim Sapphire x1550 çok kötü biliyorum zaten bu yaz değişecek sistemim yaza kadar beni götürsün zaten sonra imha ediceğim resmen üstünde tepineceğim bana yapmadığını bırakmadı neyse ben şimdi ne yapmalıyım ?

Ekran kartı aynı bunun kırmızısı: http://images10.newegg.com/NeweggImage/ProductImageCompressAll300/14-102-704-09.jpg
Kardeş benım ekran kartımatı radeon 3400 hd serıes

recep abi benimde ufak bi sıkıntım var bizim ufak bir lokantamız var ve onun için ücretsiz bir adisyon programı arıyordum ve buldum yalnız programı incelerken bir hata almaya başladım run time 383 text property is read only hatası bu nedir acaba nasıl çözebilirim yardımcı olurmusun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı