Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HDD bozuk demiyor zaten orada bir cihazı öğrenmeden almayın kullanmayı öğrenin düzelttikten sonra.
BIOS'a girip default edin. Default sonrası boot ayarını sosyalde rehbere göre ayarlayın.
Yapmaya uğraşırken yanlışıkla windows’u sıfırladım. Boşu boşuna masraf çıktı. Bilgisayar işinden anlamıyorum pek kendim kuramıycsm. Şimdi çıldırıcam. İyi günler.
Bilgisayarı açma düğmesine bastığımda şöyle yazıyor. “Reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key” Harddisk’in bozuk olacağını sanmıyorum. Çünkü “Mode Not Supported” hatası almadan önce düzgün girebiliyordum. Bu hatanın çözümü varsa yazabilir misin. Bilgisayarı 2 gün önce aldım, 2 kere bilgisayarcıya götürdüm. Hem para vermekten hemde kullanamamaktan sıkıldım artık.
HDD bozuk demiyor zaten orada bir cihazı öğrenmeden almayın kullanmayı öğrenin düzelttikten sonra.
BIOS'a girip default edin. Default sonrası boot ayarını sosyalde rehbere göre ayarlayın.