Çözüldü Mode Not Supported Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ka4NNN

Hectopat
Bilgisayarı açtım. Açtıktan sonra uygulamalar gözükmüyordu, çözünürlüğü değiştirdim. Ekran resimdeki gibi kaldı. Ne yapabilirim?

image.jpg

Çözüm
HDD bozuk demiyor zaten orada bir cihazı öğrenmeden almayın kullanmayı öğrenin düzelttikten sonra.
BIOS'a girip default edin. Default sonrası boot ayarını sosyalde rehbere göre ayarlayın.
Yapmaya uğraşırken yanlışıkla windows’u sıfırladım. Boşu boşuna masraf çıktı. Bilgisayar işinden anlamıyorum pek kendim kuramıycsm. Şimdi çıldırıcam. İyi günler.

Bilgisayarı açma düğmesine bastığımda şöyle yazıyor. “Reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key” Harddisk’in bozuk olacağını sanmıyorum. Çünkü “Mode Not Supported” hatası almadan önce düzgün girebiliyordum. Bu hatanın çözümü varsa yazabilir misin. Bilgisayarı 2 gün önce aldım, 2 kere bilgisayarcıya götürdüm. Hem para vermekten hemde kullanamamaktan sıkıldım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD bozuk demiyor zaten orada bir cihazı öğrenmeden almayın kullanmayı öğrenin düzelttikten sonra.
BIOS'a girip default edin. Default sonrası boot ayarını sosyalde rehbere göre ayarlayın.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı