Modem açılan port kapalı gözükme sorunu

Doğukan Sevik

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Arkadaşlarla Minecraft oynayabilmek için server açalım dedik. Fakat portlu olacaktı. Modem arayüzüne girip portu açtım. Fakat arkadaşlarım bağlanamamaya başladı. Bende PortForward adlı programı kullanıp portlarım açık mı değil mi diye bakıcaktım. Açtım ve portlarınız açık değil veya erişilemiyor diye bir hata verdi. İnternette araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Lütfen bi el atın.

Hiç kimsenin bir fikri yok mu ya cidden.

Detay ver. Genelde bu sorun Huawei ve Superonline ile oluyor telefon et port açmak istediğini söyle Huawei modemler yazılımı kötü olduğundan ara yüzden port açılmasını ya hiç yapmıyor yada yapmadan yapmış gibi gösteriyor.

Uydunet kullanıcısıyım ve modemin modeli NetMaster CBW 383Z4. Eskiden açıyordum arkadaşlar ile birlikte server açıp oynuyorduk. Sonra işte server açalım dedik beraber oynayalım diye. Bende zaten portlar modemin arayüzünde açıktı. Girmeye çalıştılar giremediler. Baktım ki portlar kapalıymış. İnternet üzerinden test ettim. Daha sonra dediler ki internettekilere bakma program indir dediler yine olmadı. Yani anlıyamıyorum sorun ne burda çok merak ediyorum. Güvenlik duvarı vs. herşey kapalı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı