Modem arayüzdenki Max Rate değerleri

Emreaxu

Decapat
Katılım
30 Ağustos 2020
Mesajlar
56
İnternetimin Max alabileceği değeri öğrenmek için bu konuyu açtım. Bir sürü farklı parametreler var burada. Araştırdım ancak net bir bir sonuca varamadım. Vakti ve bilgisi olan kısaca bilgilendirirse sevinirim. İnternet hızını arttırmaya çalışmam sonucunda ne gibi sorunlarla karşılaşırım? İnternet sağlayıcım TurkNet.

sj.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet size 100 mü sunuyor yoksa 75 mi? 100 alırsanız sıkıntı yaşarsınız. Eğer puTTY gibi programlarla modem hızınızı limitleyebiliyorsanız (Teknik Bilgi Gerektirir) 100 alıp 85-90 gibi rakamlara sabitleyebilirsiniz ve ayrıca her modem de desteklemiyor.
 
TurkNet şu an bana Max 75 Mbps diyor diye hatırlıyorum. Ancak bu altyapı sorgulama gözüken kısım kendileriyle konuşmadım. 100 Mbps paket alıp kısıtlamalarını istesem biraz 70'lere falan, Ms'de artış olur mu peki? Modem hız limiti kısıtlamada problem yok, halledebilirm onu.
 
Onlarla iletişime geçmeden bir şey diyemeyeceğim. Hız profillerini TT belirliyor diye biliyorum. Yapamayabilirler. Ping de sadece hızla alakalı olan bir şey değil.
 

Geri
Yukarı