Modem arayüzünden "Güvenlik Duvarı"nı kaldırırsak başkaları internetimize bağlanabilir mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar. Ben bir Minecraft sunucusu kurmak istiyorum fakat bunun için arayüzden port açmak gerekiyormuş. Port açmak için de Güvenlik Duvarı'nı kaldırmamız gerekiyormuş. Sorum şu, eğer ben bunu kaldırırsam yan dairelerden biri benim internetime şifresiz bağlanabilir mi?

Ne alaka kardeşim? Ben kaldırdım. Kimse giremiyorum. DDoS atma ile alakalı bir durum. DDoS atma durumu var. Bence kurma kardeşim. Kurarsan eğer güvenlik duvarı kaldırırsan DDoS atıp internetini yavaşlatır + Google falan yavaşlar, çıldırırsın. Pingden bir de DDoS atarlarsa server çok donar. Ping girer. Sen uğraşma bence kalsın. Ben MTA serveri denedim olmadı çünkü DDoS attılar. Kalsın aga kalsın.

Merhabalar. Ben bir Minecraft sunucusu kurmak istiyorum fakat bunun için arayüzden port açmak gerekiyormuş. Port açmak için de güvenlik duvarı'nı kaldırmamız gerekiyormuş. Sorum şu, eğer ben bunu kaldırırsam yan dairelerden biri benim internetime şifresiz bağlanabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işleri bilen istediğini yapar sen güvenlik duvarını açsan bile yapabilir, ama neden yapsın kimse bunu düşünüp te girmez modem arayüzüne o yüzden tedirgin olma istediğini yap :)

Yok zaten 3 4 güvendiğim kişiye vereceğim. Etrafımda DDoS bilgisi olan yok. Benim öğrenmek istediğim şey şu. Normalde biz şifre giriyoruz ve sonradan internete erişim sağlayabiliyoruz ama bunu kaldırınca şifre istemeyecek mi?

İsteyecek şifre zaten.
Bence uğraşma, boş iş aga. DDoS falan atarlar. Bütün dünyaya açılır IP. Bulurlarsa senin DDoS atmaları kaçınılmaz olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı