I IOverI Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Girmeye çalışınca böyle bir hata alıyorum.
Çözüm magicspears 12 Ekim 2024 IOverI dedi: Eki Görüntüle 2327621 Girmeye çalışınca böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ekranı hangi tarayıcıda alıyorsunuz? Mozilla'ya da Chrome'dan deneyin. Resimdeki gibi bir seçenek çıkması gerekiyor.
IOverI dedi: Eki Görüntüle 2327621 Girmeye çalışınca böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ekranı hangi tarayıcıda alıyorsunuz? Mozilla'ya da Chrome'dan deneyin. Resimdeki gibi bir seçenek çıkması gerekiyor.
KS KS I IOverI Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #11 Einstein dedi: Antivirüs kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #12 IOverI dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Modemi resetleyip tekrar deneyin, tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir. Artı 0 Eksi
IOverI dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Modemi resetleyip tekrar deneyin, tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir.
KS KS I IOverI Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #13 Einstein dedi: Modemi resetleyip tekrar deneyin, tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Modemi resetleyince geçemdi modem kurulumu nasıl yapacağım. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Modemi resetleyip tekrar deneyin, tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Modemi resetleyince geçemdi modem kurulumu nasıl yapacağım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #14 IOverI dedi: Modemi resetleyince geçemdi modem kurulumu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Artı 0 Eksi
IOverI dedi: Modemi resetleyince geçemdi modem kurulumu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
KS KS I IOverI Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #15 Einstein dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Modemi resetleyince sorun hala oluyor modem kurulumu nasıl yapacağım. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Modemi resetleyince sorun hala oluyor modem kurulumu nasıl yapacağım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #16 IOverI dedi: Modemi resetleyince sorun hala oluyor modem kurulumu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girip modem kurulumu yapmanız gerek ama modem arayüzüne giremiyorsunuz zaten farklı bir cihazdan denedin mi? Artı 0 Eksi
IOverI dedi: Modemi resetleyince sorun hala oluyor modem kurulumu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girip modem kurulumu yapmanız gerek ama modem arayüzüne giremiyorsunuz zaten farklı bir cihazdan denedin mi?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.349 Çözümler 16 Yer Batman 12 Ekim 2024 #17 Http://192.168.1.1 bu adresten girmeyi deneyin ve Wi-fi ile modeme bağlandığınıza emin olun. Artı 0 Eksi
KS KS I IOverI Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #18 Einstein dedi: Modem arayüzüne girip modem kurulumu yapmanız gerek ama modem arayüzüne giremiyorsunuz zaten farklı bir cihazdan denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. ED Crasher dedi: Http://192.168.1.1 bu adresten girmeyi deneyin ve Wi-Fi ile modeme bağlandığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağlanıyorum. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Modem arayüzüne girip modem kurulumu yapmanız gerek ama modem arayüzüne giremiyorsunuz zaten farklı bir cihazdan denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. ED Crasher dedi: Http://192.168.1.1 bu adresten girmeyi deneyin ve Wi-Fi ile modeme bağlandığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağlanıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #19 IOverI dedi: Denemedim. Genişletmek için tıkla... Farklı bir cihazdan dene bakalım. Artı 0 Eksi
KS KS I IOverI Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #20 Einstein dedi: Farklı bir cihazdan dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Aynı hata oluyor. Artı 0 Eksi