Modem Arayüzüne Ulaşamama Sorunu

ArifOnurSaka

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İnternetim kesilmesinden sonra komşumun internetini kullanmaya başladım ortak olarak. Yaklaşık 3 aydır modem arayüzüne ulaşamıyorum. Öncelikle Technopat olmak üzere her türlü siteyi ve başlıkları inceledim ama kesin bir sonuç alamadım. Şimdi sorun şurada, bir DDOS saldırı aldım ve sürekli paket kaybım çıkmaya başladı. Ve ben de çalışmadığını bildiğim halde modem arayüzüne girmeye çalıştım. Modemi tekrar kurup IP değişsin diye ama malesef giremedim. Şimdi DDOS atan kişinin elinde IP adresim var ve her aklına estikçe modemime vuruyor. Arayüze restart atarak ulaşabiliyorum. Ama her sıkıntı olduğunda komşumun evine gitmek zorunda kalıyorum. Artık adam bıkmış durumda, lütfen bana yardım edin.
  • Modem: TTnet TP-Link
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıştır>cmd>ipconfig>default gateway, karşısında çıkan ip adresini tarayıcıya girin modem arayüzüne ulaşmalısınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı