ZyXEL Modem Arayüzüne Erişim Sorunu

ahmetyesil

Hectopat
Daha fazla  
ZyXEL P-660N-T1A modemim var AP olarak kullanıyorum. Modem kurulumunu tamamladıktan birkaç saat sonra arayüze erişemiyorum, kapatıp açana kadar...

TTNet'in kendi firmware'i var içinde ve güncel firmware bulamadım. Daha önce benzeri bir durumla karşılaşan var mı?

Teşekkürler...

Aynı durumu eski modemimde de yaşıyordum. Panelde aşırı gezen ve giren biri olarak çok rahatsızlık veriyordu. En sonunda modemimi değiştirdim. Yazılımsal bir konudan kaynaklanıyor gibi, aynı sorunu yaşayan birçok insan var.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660N-T1A/Firmware/TTNET/

Eski modemim, TP- Link W8961-ND.

Son düzenleyen: Moderatör:
En son firmware'i tekrar flashladım ama sorun devam ediyor. Modem çok eski bir cihaz olduğu için ve TTNet tarafından ücretsiz verildiği için ZyXEL müşteri memnuniyeti adına değişim yapar mı ya da farkını ödeyerek daha üst bir cihazla değişim kabul eder mi bilmem ama gerçekten çok can sıkıcı bir durum. TTNet'in verdiği modemleri kimseye önermiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı