Çözüldü Modem başka odaya nasıl taşınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

patroff05

Zeptopat
Modemım şu an salonda, kendı odama tasımak istiyorum. Odamda telefon girişi falan hepsı var, dırekt oraya taksam mumkun mudur? Fiber kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanırım. Modemden duvardakı gırıse takılı olan.
Tamam o zaman, dediğim gibi odadaki girişin diğerleriyle bağlantısı varsa çalışacaktır.

Hangi firmayı kullanıyorsunuz bu arada ?
Neden evin girişinde bırakmışlar ki o cihazı. Ben evin en arka odasına kadar fiberi çektirdim kurulum yapılırken.
Sanırım. Modemden duvardakı gırıse takılı olan.
Tamam o zaman, dediğim gibi odadaki girişin diğerleriyle bağlantısı varsa çalışacaktır.

Hangi firmayı kullanıyorsunuz bu arada ?
Neden evin girişinde bırakmışlar ki o cihazı. Ben evin en arka odasına kadar fiberi çektirdim kurulum yapılırken.

Çözüm

Hangi firmayı kullanıyorsunuz bu arada?

Basta sordu hangı oda olsun diye salon dedım. Salona yakın diye herhalde ben de pek anlamadığım için öyyle oldu.(TurkNet). Odadakı gırısın baglantısı yyoksa ne yapılabılır baglantı ıçın elektrıkcı mı cagırmalıyım, bilirsin ki TurkNet'e ulasmak cok zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, elektrikçi yapacaktır.
Zaten salonda varsa odada da vardır bağlantı büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı