Modem CRC Hataları

FinalKenpachi

Hectopat
Daha fazla  
Bir süredir bu sorunla uğraşıyorum. Hata aldığım için, bağlantım sürekli kopuyor. Yani stabil bir bağlantım yok. Sorunun benim hattımdan kaynaklandığını da düşünmüyorum çünkü bazı günler hatta haftalar hiç hata almadığım oluyor. Hız desteklemiyor bahanesiyle de bir ilgisi yok durumun. 5 metre yanımdaki komşumda hiçbir sorun yok. İnternet aynı direkten dağılıyor. Aynı firmayı kullanıyoruz. Firmayı defalarca aradım sorunumu ısrarla çözmemeye devam ediyorlar. Firmayı değiştirmeye uğraşıyorum "Boş port yok" diye başvurumu iptal ediyorlar. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Teşekkürler.

Hat değerlerim;

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'un binanıza çektiği kablonun ucundan dairenize eksiz bir kablo çekin. Belli bir süre aynı şey olacakmı diye gözlemleyin, eğer olursa bölgenizdeki Türk Telekom müdürlüğüne giderek önce sorununuzu anlatın ardından "Ben daireme eksiz yeni bir kablo çektim, geri kalan bağlantı sizin sorumluluğunuzdadır" diye şikayetinizi iletin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı