Modem dağıtıcı önerisi

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, salondan odama kablo çekmek istemediğim için modem dağıtıcı almaya karar verdim.
Bana önerebileceğiniz internet hızını biraz olsa da arttırabilecek bir modem dağıtıcı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, salondan odama kablo çekmek istemediğim için modem dağıtıcı almaya karar verdim.
Bana önerebileceğiniz internet hızını biraz olsa da arttırabilecek bir modem dağıtıcı önerir misiniz?

Kablosuz menzil genişletici demek istiyorsunuz sanırım?

Öncelikle menzil genişletici internet hızınızı artırmaz, var olan hızınızı çekmeyen odalara mümkün olduğunca yüksek hızla aktarmaya yarar.

İkincisi internet paket hızınız nedir, şu anda kaç hız alıyorsunuz düzgün çekmeyen odalarda ve nasıl bir evde kullanacaksınız (kaç metre kare, tek katlı, dubleks vs?)

Ve bütçeniz nedir?

Kablosuz menzil genişletici demek istiyorsunuz sanırım?

Öncelikle menzil genişletici internet hızınızı artırmaz, var olan hızınızı çekmeyen odalara mümkün olduğunca yüksek hızla aktarmaya yarar.

İkincisi internet paket hızınız nedir, şu anda kaç hız alıyorsunuz düzgün çekmeyen odalarda ve nasıl bir evde kullanacaksınız (kaç metre kare, tek katlı, dubleks vs?)

Ve bütçeniz nedir?

Bütçe 600-700 sadece bir oda için ve bilgisayara bağlamak için kullanacağım internet hızım 100Mbps.

Bütçe 600-700 sadece bir oda için ve bilgisayara bağlamak için kullanacağım internet hızım 100Mbps.
TP Link RE305 tavsiye edebilirim ama Ethernet portu maksimum 100 Mbps destekliyor. İleride hızınız artacaksa maksimum alabileceğiniz hız (ethernetle) bu kadar olur. Ama wifi için daha yüksek hızlara erişiyor. 2.4 Ghz bandında 300 Mbps ve 5 Ghz bandında 867 Mbps kadar hız yayabiliyor.

Aslında Gigabit ethernet desteği sunan modeller ilerisi için daha iyi olabilir ama onlar sanırım 2000 TL lerden başlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı