Modem Değerlerim Nasıl?

Kabin eve her hangi bir uzaklıkta değil direk bizim binadan dağıtılıyor mahalleye. İndirmede sorun yaşıyorum dediğiniz gibi bunu arayarak mı çözebilirim ?

İnternetin kullanılmadığı gece 5-6 suları gibi tekrar deneyin, aynısı oluyorsa artık MH ekipleri gelip ilgilenmeli. Sorunun tespitini yapmalı.
  1. Modemden ötürü kaynaklanabilir.
  2. Ek veya paslanan nokta varsa kontrol edin.
  3. Duvardan priz vs. yoluyla erişiyorsanız bir süre sonra artık işlevini yapamaz hale geliyor, direk onu atlayıp modeme kablo çekilmeli.
  4. Bazı zeki TT ekipleri ankastre'den daire giden kabloya ek yapıp bağlıyorlar, ekide açıkta bırakıyorlar sonrasında böyle olabiliyor.
Gibi çok fazla neden var. Gelip bakılmalı.

Modem yeni alındı, TP-Link Archer VR1200
2. 3. 4. sorularınız içinse hat tamamen yeni çekildi. yaklaşık 3 hafta olmakta. dediğiniz fibi MH ekiplerini aramam gerekecek büyük ihtimal.

Katılıyorum. Bana da aynen bu şekilde ek yapıp kabloları açıkta bırakmışlardı. Ben de kabloyu söküp doğrudan portlara kendim çaktım.
Modemde ve kabloda bulunan RJ11'i söküp kabloyu direkt modemin anakartına lehimledim. 0 Ek, tertemiz iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…