Modeminizin altında kullanıcı adı ve şifreniz varsayılan olarak modeme ayarlıdır tabii değiştirilmediyse önceden. Orada yazan bilgileri yazıp giriş yapmayı deneyin.Giriş yapmaya çalışırken kullanıcı adı ve şifre soruyor, ne yazmalıyım?
Modeminizin altında kullanıcı adı ve şifreniz varsayılan olarak modeme ayarlıdır tabii değiştirilmediyse önceden. Orada yazan bilgileri yazıp giriş yapmayı deneyin.Giriş yapmaya çalışırken kullanıcı adı ve şifre soruyor, ne yazmalıyım?
Hocam Perpa'dan HCS veya HES marka STP kablo alın. Tuzlu gelirse Nexans markasına bakın.T11 kabinine mesafem maksimum 25 metre ve 53 MBPS alıyorumCAT 6 Kablo şart.
Kabin eve her hangi bir uzaklıkta değil direk bizim binadan dağıtılıyor mahalleye. İndirmede sorun yaşıyorum dediğiniz gibi bunu arayarak mı çözebilirim ?Bu değerler ne böyleÇok iyi be !
Sanırım kabin eve taş çatlasa 20 metre civarındadır.
İndirme hızında nasıl bir sorun yaşıyorsunuz ? Birden değerin 0'a inmesi mi yoksa tepe noktasına ulaşamamak gibi mi ?
Yaklaşık olarak 10-11 MB/s şeklinde olmalı fakat bu değer sadece tek cihaz bağlı iken anca elde edilir.
Modem yeni alındı, TP-Link Archer VR1200İnternetin kullanılmadığı gece 5-6 suları gibi tekrar deneyin, aynısı oluyorsa artık MH ekipleri gelip ilgilenmeli. Sorunun tespitini yapmalı.
Gibi çok fazla neden var. Gelip bakılmalı.
- Modemden ötürü kaynaklanabilir.
- Ek veya paslanan nokta varsa kontrol edin.
- Duvardan priz vs. yoluyla erişiyorsanız bir süre sonra artık işlevini yapamaz hale geliyor, direk onu atlayıp modeme kablo çekilmeli.
- Bazı zeki TT ekipleri ankastre'den daire giden kabloya ek yapıp bağlıyorlar, ekide açıkta bırakıyorlar sonrasında böyle olabiliyor.
Katılıyorum. Bana da aynen bu şekilde ek yapıp kabloları açıkta bırakmışlardı. Ben de kabloyu söküp doğrudan portlara kendim çaktım.İnternetin kullanılmadığı gece 5-6 suları gibi tekrar deneyin, aynısı oluyorsa artık MH ekipleri gelip ilgilenmeli. Sorunun tespitini yapmalı.
Gibi çok fazla neden var. Gelip bakılmalı.
- Modemden ötürü kaynaklanabilir.
- Ek veya paslanan nokta varsa kontrol edin.
- Duvardan priz vs. yoluyla erişiyorsanız bir süre sonra artık işlevini yapamaz hale geliyor, direk onu atlayıp modeme kablo çekilmeli.
- Bazı zeki TT ekipleri ankastre'den daire giden kabloya ek yapıp bağlıyorlar, ekide açıkta bırakıyorlar sonrasında böyle olabiliyor.
Hocam ne yaptınız siz öyle ? Kaliteli RJ11 olsa yeterdi. Lehim vs. gerek yok.Modemde ve kabloda bulunan RJ11'i söküp kabloyu direkt modemin anakartına lehimledim.
Hocam hız için elimden geleni yaparım.Hocam ne yaptınız siz öyle ? Kaliteli RJ11 olsa yeterdi. Lehim vs. gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.