Modem Değerlerim Nasıl?

Bu değerler ne böyle 😱 Çok iyi be !

Sanırım kabin eve taş çatlasa 20 metre civarındadır.
İndirme hızında nasıl bir sorun yaşıyorsunuz ? Birden değerin 0'a inmesi mi yoksa tepe noktasına ulaşamamak gibi mi ?

Yaklaşık olarak 10-11 MB/s şeklinde olmalı fakat bu değer sadece tek cihaz bağlı iken anca elde edilir.
Kabin eve her hangi bir uzaklıkta değil direk bizim binadan dağıtılıyor mahalleye. İndirmede sorun yaşıyorum dediğiniz gibi bunu arayarak mı çözebilirim ?

İnternetin kullanılmadığı gece 5-6 suları gibi tekrar deneyin, aynısı oluyorsa artık MH ekipleri gelip ilgilenmeli. Sorunun tespitini yapmalı.
  1. Modemden ötürü kaynaklanabilir.
  2. Ek veya paslanan nokta varsa kontrol edin.
  3. Duvardan priz vs. yoluyla erişiyorsanız bir süre sonra artık işlevini yapamaz hale geliyor, direk onu atlayıp modeme kablo çekilmeli.
  4. Bazı zeki TT ekipleri ankastre'den daire giden kabloya ek yapıp bağlıyorlar, ekide açıkta bırakıyorlar sonrasında böyle olabiliyor.
Gibi çok fazla neden var. Gelip bakılmalı.

İnternetin kullanılmadığı gece 5-6 suları gibi tekrar deneyin, aynısı oluyorsa artık MH ekipleri gelip ilgilenmeli. Sorunun tespitini yapmalı.
  3. Duvardan priz vs. yoluyla erişiyorsanız bir süre sonra artık işlevini yapamaz hale geliyor, direk onu atlayıp modeme kablo çekilmeli.
  4. Bazı zeki TT ekipleri ankastre'den daire giden kabloya ek yapıp bağlıyorlar, ekide açıkta bırakıyorlar sonrasında böyle olabiliyor.
Modem yeni alındı, TP-Link Archer VR1200
2. 3. 4. sorularınız içinse hat tamamen yeni çekildi. yaklaşık 3 hafta olmakta. dediğiniz fibi MH ekiplerini aramam gerekecek büyük ihtimal.

Katılıyorum. Bana da aynen bu şekilde ek yapıp kabloları açıkta bırakmışlardı. Ben de kabloyu söküp doğrudan portlara kendim çaktım.
Modemde ve kabloda bulunan RJ11'i söküp kabloyu direkt modemin anakartına lehimledim. 0 Ek, tertemiz iş 😁

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı