- Makaleler
- 9
Evet.Konuyu değiştirmiş gibi oluyor ama görev yöneticisindeki megabyte cinsinden 1 gigabit
125megabyte olmuyor mu?
Evet.Konuyu değiştirmiş gibi oluyor ama görev yöneticisindeki megabyte cinsinden 1 gigabit
125megabyte olmuyor mu?
MW 2 de eklense anında alırım neden sadece MW3 eklenmiş acaba.
Bilgisayarın verdiği sayılar değişkenlik gösterebilir.Arkadaş nasıl gigabit internet ile 180 MB indiriyor acaba saniyede.
Bitten byte'a geçerken 8'e bölüyorsun 1 gigabit = 125 megabyte.Hocam gigabit internetin zaten saniyede 100 MB gibi bir şey indirmesi lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum?
Herkese iyi geceler. Turbonet isimli internet sağlayıcıdan gigabit internet alıyorum fakat şimdilik ellerinde 6G modem olmadığından 5G Superonline modem taktılar. Modem gigabit internet için yetersiz. Şu anda CoD MW 3 indiriyorum ve sonuç bu;
Eki Görüntüle 2263518
Hız testi yaptığımda ise internet hızı yavaş yavaş yükseliyor ve genelde 900'lerde hız testi sonlanıyor. Kendime iyi bir router satın alırsam bu sorun çözülür mü?
Attığın resimden anladığım bilgisayar Ethernet kablosu ile bağlı routera doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.