Modem geçmişi nedir?

Kimse göremez dostum evden giriyorsan. Chrome geçmişini sil yeter.

Gizli sekmeden yaptım zaten geçmiş silmeme gerek yok ben sakıncalı olabilir diye içim rahat etmiyor görünmücek hale gelsin istiyorum ISS görebilir oda bakması yasak değil mi zaten.

Kimse göremez dostum evden giriyorsan. Chrome geçmişini sil yeter.

Not: Evde bir firewall ya da herhangi bir anti virüsün firewall modülü yoksa ki çok küçük bir ihtimal.

Not kısmını anlamadım açıklar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gizli sekmeden yaptım zaten geçmiş silmeme gerek yok ben sakıncalı olabilir diye içim rahat etmiyor görünmücek hale gelsin istiyorum ISS görebilir oda bakması yasak değil mi zaten.

Ya bir yere giriyorsan gizli sekme bir de parali güzel VPN kullan ISS da bile trafiğin şifreli gözükür.

İş yerlerinde Güvenlik duvarları olur bunlar LOG (kayıt dosyaları (nereye girdiğin hangi siteye gittiğin gibi) tutarlar yada bu logları depolayan yada toplanan LOG ları işleyen sistemlere aktarırlar. Ev kullanıcılarında bu cihazlar olmaz bundan dolayı istediğin gibi gezebilirsin.

Ya bir yere giriyorsan gizli sekme bir de parali güzel VPN kullan ISS da bile trafiğin şifreli gözükür.
VPN ile ISS'ten kaçamazsın. Özelliklede tek bir tünelleme ile.

İş yerlerinde güvenlik duvarları olur bunlar log (kayıt dosyaları (nereye girdiğin hangi siteye gittiğin gibi) tutarlar ya da bu logları depolayan ya da toplanan logları işleyen sistemlere aktarırlar. Ev kullanıcılarında bu cihazlar olmaz bundan dolayı istediğin gibi gezebilirsin.

VPN ile ISS'ten kaçamazsın. Özelliklede tek bir tünelleme ile.

Emin misin çünkü log vermeyen VPN'ler mevcut piyasada. Tabii ki VPN tek başına yeterli olmaz DNS sızıntısı var aynı şekilde ama konu illegal yere götüreceği için detayları anlatmıyorum.

Emin misin çünkü log vermeyen VPN'ler mevcut piyasada. Tabii ki VPN tek başına yeterli olmaz DNS sızıntısı var aynı şekilde ama konu illegal yere götüreceği için detayları anlatmıyorum.
E yani internette illaki bir iz bırakılır kolayca da bulunabilir. Ben normal son kullanıcılardan bahsetmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı