Modem geçmişine nasıl bakılır?

Enesriderr

Hectopat
Yer
Metropol
Merhabalar şu sıralar internette bir yavaşlama var birileri internetimizden yasaklı sitelere falan giriyor bende nelere girdiğine bakmak istiyorum modem arayüzüne girdim buradan geçmişe nasıl bakacağım? Sadece nasıl girildiğini söylerseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20211031_193115.jpg
    IMG_20211031_193115.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 704
Hocam o sitelerle alakası yok birkaç gündür 24 Mbps internete rağmen tüm siteler 10 ek da açılıyor.

İnternetin yavaşlaması yasaklı sitelerle alakası yok hocam. Şu sıralar bence Türkiye genelinde bir sorun var. 1 haftadır falan bizim internette de sıkıntılar başladı.

Evet son zamanlarda oyunlardada bayağı bir pingim çıkmaya başladı ve annemde eve gelen herkese şifre vermiş hepsini çıkardım ağdan fakat sanki birileri internetimize çökmüş gibi servisi aradım bir sorun yok dediler internetimiz hacklenmiş olabilir mi?
@MacTavish53 yok hocam benim ne işim olacak 😃

Modem geçmişi yokki. ISS sağlayıcıları belki görebiliyordur geçmişi ama modemden değil. Başkasının yasaklı sitelere girdiğini nasıl anladınız? Girilsede internete etki etmez.

Evet son zamanlarda oyunlarda da bayağı bir pingim çıkmaya başladı ve annemde eve gelen herkese şifre vermiş hepsini çıkardım ağdan fakat sanki birileri internetimize çökmüş gibi servisi aradım bir sorun yok dediler internetimiz hacklenmiş olabilir mi?
@MacTavish53 yok hocam benim ne işim olacak 😃

Hocam modem ayarlarından ya da üstünde direk bir tuş varsa WPS'yi kapatın. Daha sonra şifreyi değiştirin. Sadece güvendiğiniz kişileri şifreyi verin. Annenize şifre vermeyin bence şifreyi sorarsa gidin siz girin şifreyi. Şahsen ben öyle yapıyorum. :D Yavaşlama sorununa gelirsek ben modemi açıp kapatıyorum genelde düzeliyor.

@MacTavish53 hocam anlamadım ama öyle gibi internete bağlı 40-50 kişi vardı biri üst komşu onu çıkarmadım ağdan diğerlerini çıkardım fakat hala aynı.
@MacTavish53 bir de oyunlarda son zamanlarda çok pingim çıkıyor bu neden.

İnterneti bilgisayarınıza kablosuz olarak bağlıyorsunuz ping normal oluyor genelde hocam. Kabloyla bağlamayı deneyin daha stabil bir internet bağlantısı alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı