Modem Hat Değerlerinde Ani Bozulma

Yaşadığımız bölgede tanıdık TT çalışanı var yardımı dokunur değil mi bu konuda ?

Aynı sorunu bende yaşıyorum 6-7 kere kablo değiştirdim 3 kere modem değiştirdim düzelmiyor sorun sokaktaki herkeste var çıkmaz bir sokakta oturuyorum sokakta herkesten imza toplayıp başvuru yaptık yinede çözülmedi planlı altyapı çalışması yok falan filan diyip duruyorlar.

1 günde oldu ya şaka gibi düzelmiyor da kafayı yedirtecek bana. Hangi kabloları değiştirdiniz söyleyebilir misin ? TT ekipleri binaya kadar gelen kabloda sorun bulamamış. Ben iç tesisatı değiştirince düzeleceğini düşünmüştüm. Onu da tek başıma nasıl yapacağım aklım ermiyor.

@EmreBlast benim direk bina dışındaki o kendi siyah kablolarından modeme geliyordu onun yerine cat6 da taktik o ince 2 telli telefon kablosundan da taktım hiç bir şey değişmedi.

Sebebi ne bu sorunun gerçekten merak ediyorum bir gece vakti aniden olan bir şeyi. Santralden güç falan mı az geliyor receive power değeri negatif çünkü. Bina iç tesisata da bakmıyorlar sanırsam saha ekipleri çıldıracam yakında.

TTnet tanıdığı aradık bulduğu çözüm önerisi hızınızı düşürün oldu. Baya iyi bir çözüm gerçekten. Ama sorunun neyden kaynaklandığı muamma. Türknet online işlemlere sürekli yazıyorum. Çözüme kavuşursa yazarım.
Daha yeni üst üste 10 defa kopmanın ardından tekrar eski değerlerimi gördüm. Sevineyim derken tekrardan bozuldu. Bunun sebebi belli bir şey ama ah bir bilebilsem.
1 saat boyunca eski değerlerim yerine geldi. Kopunca tekrar bozuluyor tekrar kopunca düzeliyor. Bu neyden kaynaklanıyor ya?
İnternet bugün kopup kopup eski değerlerle bozuk değerler arasında gidip geliyor. Sorun belli bir parçadan mı kaynaklanıyor anlayamadım. 1 saat boyunca eski iyi değerlerim vardı şimdi tekrar koptu ve bozuldu.

Son düzenleme:
@EmreBlast asus modem ile snr degerini ben 20 sabitledim max rate düşüyor ama snr sabit kalıyor en azından. Normalde 96mbps gösteriyor max rate 35mbps kullanıyorum benim snr 24 oluyordu 12 ye kadar düşüyordu senin snr degeri kadar düşmüyordu ama yinede hat düşüyordu 20snr sabitledim pek düşme olmuyor. Ben ttnet kullanıyorum td9970 modemi var onda hat kopuyor.

VMG3312-B10B benim modemim aldığım hız 77 olduğu için uyuşmazlık yüzünden kopma düzelmiyor. Hızımı da düşürmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…