1 günde oldu ya şaka gibi düzelmiyor da kafayı yedirtecek bana. Hangi kabloları değiştirdiniz söyleyebilir misin ? TT ekipleri binaya kadar gelen kabloda sorun bulamamış. Ben iç tesisatı değiştirince düzeleceğini düşünmüştüm. Onu da tek başıma nasıl yapacağım aklım ermiyor.Aynı sorunu bende yaşıyorum 6-7 kere kablo değiştirdim 3 kere modem değiştirdim düzelmiyor sorun sokaktaki herkeste var çıkmaz bir sokakta oturuyorum sokakta herkesten imza toplayıp başvuru yaptık yinede çözülmedi planlı altyapı çalışması yok falan filan diyip duruyorlar.
İnternet bugün kopup kopup eski değerlerle bozuk değerler arasında gidip geliyor. Sorun belli bir parçadan mı kaynaklanıyor anlayamadım. 1 saat boyunca eski iyi değerlerim vardı şimdi tekrar koptu ve bozuldu.Aha da aynı şeyi yaşıyorum. Destek kaydı oluşturdum, SNR değeri bizden düşmez dediler. Hızımı düşürmüşler ancak durum düzelmedi. Hata oranım ise tam 60 kat arttı. Tam olarak 10 gündür aynı problemi yaşıyorum. Birkaç gün daha denemeler yapacağım. Mesajı takipteyim.
Not: sistem hatalarının başlaması tam olarak yarı yıl tatilinin başlamasına denk geliyor. Havuz bağlantı nedeniyle problem olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.