Modem Hat Değerlerinde Ani Bozulma

O kadar çok katılıyorum ki. Neymiş efendim türknet onların üvey evladıymış. Sizden daha iyi hizmet veriyor en azından. Dediğinizi arıza kaydımda belirteceğim.
Bina ankastresinden TT'ye ait olan kabloların yeniden sökülüp, uç kısımlarının kesilip ankastreye çakılmasını isteyin. Bakalım bu sefer hangi bahaneyi üretecekler.

2dk sürmeyecek işlemler için insanların vakit ve paralarından eden başka kurum görmedim.
Birkaç arkadaş krone parçasını değiştirmelerini isteyin dedi bu konu hakkında bilginiz var mı ?

Dediklerimi yaparlar mı çok şüpheliyim çünkü ikidir aynı kabloya bakın sorun bulmadan gidiyorlar. Bu krone ve sizin dediğinizi de belirteceğim. Ama türknetteki adam saha ekiplerini bunu söyler mi allah bilir.

2 gündür eski hızımda kopma yaşamadan kullanıyordum. Arıza kaydını da kapattım. Derken bugün akşam kopmalar yaşadım ve tekrardan bozuldu.
Arkadaşlar 3 kez tt ekipleri ankastreden binaya kadar gelen kabloyu inceledi ardından eve türknetin kendi saha ekipleri geldi. Ama sorunum düzelmedi şimdi de sıva altı kablomda sorun varmış dediklerine göre. Elektrikçi bulmam gerekiyormuş. Binanın altında kutuya bir şey yapıp elektrikçi zahmetine girmeden sorunun gerçekten kabloda olduğunu doğrulayabilmemin herhangi bir yolu var mı ?
@207061 @jaraiyas son durum nedir beyler düzeldi mi internetiniz ? 1 ay bir düzelme oldu ve son 2 haftadır aynı sorun var

Son düzenleme:
2 gündür eski hızımda kopma yaşamadan kullanıyordum. Arıza kaydını da kapattım. Derken bugün akşam kopmalar yaşadım ve tekrardan bozuldu.
Arkadaşlar 3 kez tt ekipleri ankastreden binaya kadar gelen kabloyu inceledi ardından eve türknetin kendi saha ekipleri geldi. Ama sorunum düzelmedi şimdi de sıva altı kablomda sorun varmış dediklerine göre. Elektrikçi bulmam gerekiyormuş. Binanın altında kutuya bir şey yapıp elektrikçi zahmetine girmeden sorunun gerçekten kabloda olduğunu doğrulayabilmemin herhangi bir yolu var mı ?
@207061 @jaraiyas son durum nedir beyler düzeldi mi internetiniz ? 1 ay bir düzelme oldu ve son 2 haftadır aynı sorun var
Hortlatıyorum ama sorunu çözebildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı