Modem hat değerlerine göre 35Mbps internet kullanılabilir mi?

idontcaremir

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500
Asrock A520M-HVS
Asrock Radeon RX6600
Everest Mega V2 Mesh
Enermax Max Pro III 700W
Arkadaşlar bu hat değerleri ile 35 Mbps internet kullanabilir miyim? Şu anda 16 Mbps kullanıyorum ama ara sıra kopmalar oluyor.

Dosya Ekleri

• brave_screenshot.png
    brave_screenshot.png
    28,9 KB · Görüntüleme: 10
24 mbps kullanabilir miyim peki ? Yoksa 16 dan devam mı etmeliyim ?
24 kullanılabilir evet, 35 kullanamamanızın 2 sebebi var. Birincisi hat değeri 35000kbps hızı geçmezse, müşteri temsilcisinin paket yükseltme kilidi açılmaz. Ha diyelim ki 1-2 reset ile 35 üstünü yakaladınız. Burada da hat tam yük çalışacağı için paket hatalarından ötürü kopma yaşarsınız.

Bu değerler ile hala kopma yaşıyorsanız kablolarınız, altyapınız eskidir. 24 ek olarak kopma sorunu yaratmaz. Ama çürümüş kablo kısmını bulursanız kopmadan da kullanım yapabilirsiniz. Ben oksit sorunu çözdüğümde hattı %100 kullanmama rağmen kopma sorunu yaşamıyordum.

24 kullanılabilir evet, 35 kullanamamanızın 2 sebebi var. Birincisi hat değeri 35000kbps hızı geçmezse, müşteri temsilcisinin paket yükseltme kilidi açılmaz. Ha diyelim ki 1-2 reset ile 35 üstünü yakaladınız. Burada da hat tam yük çalışacağı için paket hatalarından ötürü kopma yaşarsınız.

Bu değerler ile hala kopma yaşıyorsanız kablolarınız, altyapınız eskidir. 24 ek olarak kopma sorunu yaratmaz. Ama çürümüş kablo kısmını bulursanız kopmadan da kullanım yapabilirsiniz. Ben oksit sorunu çözdüğümde hattı %100 kullanmama rağmen kopma sorunu yaşamıyordum.
Anladım hocam teşekkür ederim. 2 senedir türk telekom kullanıyorum ve taahhüdüm bugün sona erdi. 18 ay taahhütlü sabit 600 TL lik paket önerdiler. Sizce türk telekomdan devam etmem mantıklı mı ? Yoksa daha uyguna iyi bir sağlayıcı var mı ? (bulunduğum bölgenin alt yapısı türk telekom)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı