AHİT19
Hectopat
Daha fazla
Hiç bir fikrim yok.Diğer ikisinde AC bağlantı özelliği var mı? Yoksa AC750 olan model güzel bir seçim olabilir bence.
Evet incelemiştim ben de baya ama gördüğüm kadarıyla Asus DSL-N16 modeli ile ilgili çok sorun görmüştüm. AC modeller daha başarılı bence. Hatta AC750 modelini ben de düşünüyorum almayı. Özellikle duvarlardan etkilenmeme olayı daha iyi.Youtube'de bazıları Asus sıkıntı çıkarıyor demişler.
Yalnız Asus USB port yok. Benim için önemli olan dayanıklılık , hız ve yazılımı iyi olsun.Evet incelemiştim ben de baya ama gördüğüm kadarıyla Asus DSL-N16 modeli ile ilgili çok sorun görmüştüm. AC modeller daha başarılı bence. Hatta AC750 modelini ben de düşünüyorum almayı. Özellikle duvarlardan etkilenmeme olayı daha iyi.
Ne için kullanacaksın USB portu? Güncelleme için mi yoksa USB için bağlantı mı?Yalnız Asus USB port yok.
Aslında her ikisi için kullanmayı düşünüyorum ama o kadar da önemli değil.Ne için kullanacaksın USB portu? Güncelleme için mi yoksa USB için bağlantı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.