Modem internet ışığı kırmızı şekilde yanıp sönüyor

bad4lee

Hectopat
Arkadaşlar selam. Az önce bir anda internet gitti bende modeme bakmaya gittim ve internet ışığı yeşil şekilde gayet düzgün yanıyordu sonrasında telefonlara baktım orada internet vardı ama bilgisayarda yoktu. Her neyse modemi kapatıp açtım ve internet ışığı kırmızı olup yanıp sönmeye başladı ve bu sefer telefonlardaki internette gitti birkaç çözüm denedim ama işe yaramadı. Sorun benden kaynaklı mı? Benden kaynaklı ise nasıl çözebilirim? (yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırmızı ışığın yanması IP alamadığı için doğal olarak. Hangi hizmet sağlayıcısını ve modemi kullanıyorsunuz?

Öncelikle modeminizi sıfırlamadıysanız sıfırlayıp, yeniden kullanıcı bilgilerini girin. Eğer bunu yaptıysanız direkt TTNET'i arayın, gece yarısında arayıp hizmet için konuşabiliyorsunuz. Altyapı çalışması da olabilir. Haber vermeden yapabiliyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı