Modem IP alamıyor

Merhaba bugün öğlen de 3 gibi modemi kapatıp açayım IP değişsin kendine gelsin diye kapattım geri açtım ama IP almamaya başladı saat 22:39 şu an hala IP alamıyorum müşteri hizmetlerini aradım oda uzaktan reset falan attı ama yine çözüm olmadı arıza kaydı oluşturdu çözüm olmadı siz 2. kez aradığınız zaman çözüm olmuş demişsiniz farklı bir şey mı yaptılar aynı şey mi bende arayıp deneyim 12 yıldır aynı aboneyim hiç böyle sorun olmadı ilk defa oldu.

Şu an tekrar aritorum ama arıza kaydı var diyor müşteri hizmetlerine bağlanmamak için direniyor 😂

Ben ikinci arıza kaydını internet sitesi üzerinden yaptım şöyle şöyle sorunum var diye arıza kaydı oluşturdum. 30 dakika sonra aradılar, modemi resetledi uzaktan, işe yaramadı tamam sizi teknik ekibe yönlendiriyorum dedi ve uzaktan düzeltildi 30 dakika sonra falan.
 
Merhaba bugün öğlen de 3 gibi modemi kapatıp açayım IP değişsin kendine gelsin diye kapattım geri açtım ama IP almamaya başladı saat 22:39 şu an hala IP alamıyorum müşteri hizmetlerini aradım oda uzaktan reset falan attı ama yine çözüm olmadı arıza kaydı oluşturdu çözüm olmadı siz 2. Kez aradığınız zaman çözüm olmuş demişsiniz farklı bir şey mı yaptılar aynı şey mi bende arayıp deneyim 12 yıldır aynı aboneyim hiç böyle sorun olmadı ilk defa oldu

Şu an tekrar aritorum ama arıza kaydı var diyor müşteri hizmetlerine bağlanmamak için direniyor 😂
Twitter üzerinden türktelekom desteği etiketleyip şansınızı deneyebilirsiniz. Daha hızlı dönüyorlar
 

Geri
Yukarı