sanırım tek yapmam gereken yeni bi modem almak, önerilerinizi bekliyorum. türk telekom 50mbps internete sahibim.Şifre şu anki modeminizin arayüzünde olması gerke, bulamazsanız müşteri hizmetleri yardımcı olur.
sanırım tek yapmam gereken yeni bi modem almak, önerilerinizi bekliyorum. türk telekom 50mbps internete sahibim.Şifre şu anki modeminizin arayüzünde olması gerke, bulamazsanız müşteri hizmetleri yardımcı olur.
İnanın benim de internet ve modemler hakkındaki bilgim çok kısıtlı ama dediğim gibi geçen yıl biz de 10 yıllık eski modemi değiştirirken şu modeli tercih etmiştik.pek bilgim yokta VDSL modem önerebilir misiniz?
Fiyatı nedir site biraz karışık geldiİnanın benim de internet ve modemler hakkındaki bilgim çok kısıtlı ama dediğim gibi geçen yıl biz de 10 yıllık eski modemi değiştirirken şu modeli tercih etmiştik.
ASUS
VDSL 75 Mbps kullanıyoruz. 5 Ghz bağlantısı modeme uzak yerlerde biraz sıkıntılı ama yakın yerlerde tam hızı sıkıntısız verebiliyor. 2.4 Ghz bağlantısı ise neredeyse yarı yarıya daha yavaş ama sinyal gücü evin dışından bile algılanabilecek seviyede.
Hayır tek yapmanız gereken modem almak değil.sanırım tek yapmam gereken yeni bi modem almak, önerilerinizi bekliyorum. türk telekom 50mbps internete sahibim.
o şifreyi hatırlamıyorum ama modemi aldıktan sonra müşteri hizmetlerinden öğrenirim. modem önerisi yapabilir misiniz? bütçe max 1.5k falanHayır tek yapmanız gereken modem almak değil.
192.168.1.1'e girip modem ara yüzünden ISS tarafından belirlenen size özel kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmanız gerekiyor.
Arayüzünden aktif etmek için bir şifre gerekiyormuş sanırım o şifreyi müşteri hizmetlerinden mi alacağız? Bir de VDSL modem olarak ne önerirsiniz?
Anladım hocam pek bilgim yokta VDSL modem önerebilir misiniz?
Hocam keenetic modem önerisi yapabilir misiniz? Tenda V12 nasıl? Bi de hocam bu kurulum sihirbazına girdikten sonra modemi kurarken de şifre istiyor, o şifre admin turktelekom falan olmuyor.Yeni modem alacaksınız ben şahsen Keenetic öneririm fazla para veremem diyorsanız Omni DSL 1300 lira civarında ben kullanıyorum çok memnunum tek eksisi giriş seviyesi olduğu için 5 GHz yok sadece 2.4 var ama çekim gücü arayüzden istediğiniz gibi SNR ve farklı ayarlar yapabilme çok iyi 50 Mbit'i çok rahat verir kurulum çok kolay gücü ve DSL kablosunu yeni modeme takın 192.168. 1. 1'e girin kurulum sihirbazı sizi yönlendiriyor önemli olan kullanıcı adı ve şifrenizi doğru girmeniz diğer markalar da aynıdır
Hocam Keenetic modem önerisi yapabilir misiniz? Tenda V12 nasıl? Bir de hocam bu kurulum sihirbazına girdikten sonra modemi kurarken de şifre istiyor, o şifre admin Türk Telekom falan olmuyor.
Şu an kullandığım ZyXEL VMG3313-B10a modem zaten internet sağlayıcımın modemi. Isınma vs. yapıyor, kapsama alanı düşük ve eski bir modem. O yüzden değiştirmek istiyorum ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum.
Turkcell varsa yeni Wi-Fi- 6 modeme geçin kendimde kullanıyorum Ultra performans.
Turkcell varsa yeni Wi-Fi- 6 modeme geçin kendimde kullanıyorum Ultra performans.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.