Modem önerisi

dlbt531

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 75MB yalın Hiper Türk Telekom internet kullanıyorum bana fiyat performans olarak güzel bir modem önerir misiniz?

ASUS DSL-AC750 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da arasındakı farka değer mi sizce bunu almak daha mı mantıklı?

Linkteki ürünü tercih edebilirsiniz. MU-MIMO özelliği ile Wi-Fi performansı çok daha iyi arayüz olarak basit mobil uygulama ile kontrol sağlayabiliyorsunuz. Tavsiyemdir.

Linkteki ürünü tercih edebilirsiniz. Mu-mımo özelliği ile Wi-Fi performansı çok daha iyi arayüz olarak basit mobil uygulama ile kontrol sağlayabiliyorsunuz. Tavsiyemdir.

Bu daha iyi diye düşünüyorum önerileriniz neledir bunu almayı düşünüyorum şu an?

AC750 modelini almanızı tavsiye etmem. Arayüzü kullanışlı değil, güncelleme desteği zayıf. Bir çok konuda absürd problemler yaratıyor. Asus markasına yakışmayan bir model. Bunu zamanında 320 TL'ye dahi aldığım olmuştu ucuzluğuna rağmen dayanamadım. Keenetic Hero modelini kullanıyorum memnunum, fiyatını pahalı bulursanız alt modelleri de var daha uygun fiyatlı.

AC750 modelini almanızı tavsiye etmem. Arayüzü kullanışlı değil, güncelleme desteği zayıf. Birçok konuda absürt problemler yaratıyor. ASUS markasına yakışmayan bir model. Bunu zamanında 320 TL'ye dahi aldığım olmuştu ucuzluğuna rağmen dayanamadım. Keenetic Hero modelini kullanıyorum memnunum, fiyatını pahalı bulursanız alt modelleri de var daha uygun fiyatlı.

Keenetic Hero modelini pek duymadıgım için güven vermiyor bu yüzden ASUS düşünüyorum ama ASUS AC55-U hakkında hiç güzel yorumlar okuyamadım daha.

Burada epey yorum mevcut bakabilirsiniz.

Daha uygun fiyatlı model olarakta;

bakılabilir.

Asusun arayüz kullanışsızlığını kendim yaşadığım için önermiyorum, güven vermiyor olarak nitelediğiniz modelde oldukça donanımlı ve kaliteli bir modem. Yine de karar sizin tabi benim söyleyebileceklerim bu kadar. 🙂

Hangisini alırsanız umarım memnun kalırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı