Modem Önerisi

CLKgraphıc

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bizim 6-7 yıllık bir modemimiz var belki daha da eski. (yanılmıyorsam AirTies RT206 gibi bir şey) Ben o modemi şu an kullansam internette bir hız düşüklüğü veya bir kalite sıkıntısı yaşar mıyım ?

Ve eğer modemi yenilemem gerekiyorsa aylık faturaya ek olarak 7 TL'ye modem tahsis ediyorlar fakat ben kendim almak istiyorum. Bütçe ne kadar ayırmam gerekiyor bir fikrim yok ama muhtemelen 16Mbps internet kullanacağım, buna göre f/p bir modem önerirseniz çok sevinirim.
Çok teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS DSL-N14U 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM
O zaman tavsiyem bu ürün sana.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer bütçeyi biraz daha zorlarsan bu ürünü alabilirsin.
Tp-link ARCHER-C2 AC750 DSL Modem / Router
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

5-6 tane airties modeme sahibim. Asla airties tavsiye etmiyorum.

Asus alabilirsiniz.

Teşekkür ederim, zaten bende kullanma taraftarı değildim sormakta yarar var diye belirttim tekrar teşekkürler :)

ASUS DSL-N14U 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM
O zaman tavsiyem bu ürün sana.

Eğer bütçeyi biraz daha zorlarsan bu ürünü alabilirsin.
Tp-link ARCHER-C2 AC750 DSL Modem / Router

Hocam ne yaptınız ben burda 16Mbps zor görürüm bu bana biraz fazla değil mi 300Mbps diyor Asus. Diğerine bakmadım bile :D

Teşekkür ederim, zaten bende kullanma taraftarı değildim sormakta yarar var diye belirttim tekrar teşekkürler :)
Hocam ne yaptınız ben burda 16Mbps zor görürüm bu bana biraz fazla değil mi 300Mbps diyor Asus. Diğerine bakmadım bile :D
Fazla değil. İnternet hattınızla en iyi performansı alırsanız bu ürünler ile. Bu iki üründen birini alın altına inmeyin bence daha fazla.

Zaten modemlerin en düşüğü 150 mbps olarak satılıyor diye biliyorum. Arada fiyat farklı pek yok.
Eyvallah, çok teşekkür ederim. Benim modem hakkında bilgim çok az kusuruma bakmayın :)

Fazla değil. İnternet hattınızla en iyi performansı alırsanız bu ürünler ile. Bu iki üründen birini alın altına inmeyin bence daha fazla.
Tamam tavsiyenize uyacağım çok sağolun hocam :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı