Modem önerisi

Bütçe
1500
Bilgilendirme yapayım arkadaşlar, 22-25 Kasım arasında yine internet gitti, bu sefer DSL ışığı yanıyordu ancak internet ışığı kırmızı yanıyordu. Binada en az 3 tane Türk Telekom altyapılı dairede aynı anda aynı sorunlar olduğunu komşulara sorarak öğrendim. Pazartesi günü ekip geldi bizim modemimize kurulum attı olmadı sonra bina dolabından port değiştirip kendi modemiyle denedi yine olmadı. Binada bulunan kart bozulmuş olabilir değiştirsinler düzelir dedi, internetim 20-25 dakika sonra geldi. Çarşamba günü sabah 10 gibi bina dolabındaki kartları değiştirmişler ancak bu sefer de değiştirdikleri saatten itibaren internete bağlanamadık. Dün akşama doğru Online hizmetlerden şikayet yazdım, bu sabah arıza kaydını oluşturdular yine 20 25 dakika sonra binaya gelmelerine gerek kalmadan kurulumu attılar internete bağlandım. Beni bir numara aradı sorunumun çözülüp çözülmediğine dair, sorunun tekrar etmesi durumunda o numarayı aramamı söyledi.

Aynı olayı bende yaşıyorum bundan dolayı konuyu takip ediyorum.

Türk Telekom altyapısı kullanan komşularınıza sorun aynı sorunlar oluyor mu diye, şikayeti Online işlemlerden yazarak yapın müşteri hizmetlerinde teknik bilgi bilen kimse yok hiçbir işime yaramadılar. Eğer aynı anda 3 4 kişinin interneti gidiyorsa binada veya başka bir yerde problem vardır.

Şu an bu sorunun kesin çözülüp çözülmediğini bilmiyorum, elektrik gittiğinde bu sıkıntı yaşanacak mı bunun hakkında da bilgilendirme yaparım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı