Modem önerisi

imperi0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070 Ti 8GB Verto Triple Fan 8GB GDDR6X 256Bit Ekran Kartı
Intel Core i5-13400F 2.50GHz İşlemci
Gigabyte B760M-DS3H DDR4 Intel Anakart
GSkill 32 GB 3600mhz Ram
Meslek
Graphic Designer
Arkadaşlar yeni modem alacağım. Bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Aralarında çok fark var mı? Varsa eğer bu fiyat bandında başka bir öneriniz onlara da bakabilirim. Şimdiden teşekkürler.

eyvallah bakıcam

Bu modelleri seçmenizin özel bir nedeni yoksa daha uygun fiyata TP-Link Archer BE230 modelini incelemenizi öneririm.
özel bi sebebi yok. vr300 modelini kullanıyorum şuan bazı sıkıntıları var ondan sebep değişiyorum. internette de yüksek yorumlu olan cihazlar bunlardı. tesekkürler bakıcam bu modele de.

VX1800 al diğeri Wi-Fi versiyonu eski.
eyvallah hocam

Eyvallah bakacağım.

Özel bir sebebi yok. VR300 modelini kullanıyorum şu an bazı sıkıntıları var ondan sebep değişiyorum. İnternette de yüksek yorumlu olan cihazlar bunlardı. Teşekkürler bakacağım bu modele de.

Eyvallah hocam.

Ne gibi sorunlar yaşıyorsunda cihaz değiştirme gereği gördün her cihazdan istediğini alamayabilirsin.

Ne gibi sorunlar yaşıyorsunda cihaz değiştirme gereği gördün her cihazdan istediğini alamayabilirsin.
pc de arada internette kopmalar oluyor 20-30 sn gidip geliyor. önce modemi değişip problem modem kaynaklı mı ona bakıcam bu sebeple. zaten suan ki giris seviye bi modemdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı