Modem önerisi

Kusura bakmayin ama TP-Link ve Airties'ten sasmayacaksınız. Diğer markalar evet iyi olabilir ama bende de olan bazi sıkıntılari yazmışsınız kimisi altyapıdan kimisi modeme zarar verdiğinden oluyor. Ayrıca tüketici olarak hemen bozulunca ay bu kötü kimseye aldirmayayim diyenlerde cok fazla. Cahilligi katmiyorum bile. Yılların marka ve kalitesini kullanmayi bilmeyenlere verirsek elbette yüzde 99'u sikayet alır. 9 senelik TP-Link adapter sahibiyim hem de 2 tane. 6 senelik Airties sahibiyim hicbirinde ariza yok. Saygilar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese yorumları ve önerileri için teşekkür ederim. Çevremde kullanan ve önerileri olan arkadaşlarıma da danıştım ve araştırma sonucu 'ASUS DSNL-N16' isimli modemin siparişini verdim. Bu gün içinde elime ulaşacağını belirttiler. Herkese iyi forumlar.

Herkese yorumları ve önerileri için teşekkür ederim. Çevremde kullanan ve önerileri olan arkadaşlarıma da danıştım ve araştırma sonucu 'ASUS DSNL-N16' isimli modemin siparişini verdim. Bu gün içinde elime ulaşacağını belirttiler. Herkese iyi forumlar.
Güzel tercih hocam. 1.5 Sene boyunca sorunsuz olarak kullandım. Tavsiye edecektim ki zaten almışsınız. Zyxel, Airties, Tp-Link ve Huawei modemlerini kullanmış biri olarak iyi ki Asus almışım...

TP-LINK gibi bir belaya bulaşmadınız iyiki. Şimdiden hayırlı olsun 🙂
Konuyu hortlattım ama merak ettim, ASUS modeminiz nasıl memnunmusunuz?

Son düzenleme:
Asus modem almıştım 250 civarı. Modem o kadar kötüydü ki yan odadan zor çekiyordu. Çok fazla ısınıyordu. En sonunda kilitlendi kaldı reset bile atılmıyor. Şuan kutusunda duruyor. Asus markasına güvendik ama sonuç ortada. Türk Telekom TP-Link modem verdi 3 yıldır 1 kere bile reset atmadım çok stabil çalışıyor. Modem işi biraz şans işi gibi.

ASUS modeme ait yorumlarda Wi-Fi çekim gücü düşüklüğü şikayetini çok sayı da okudum. Bu birazda kullanıcının şartlarına göre değişir. Arada duvarı, engeli çoksa sorunlarda artıyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı