Çözüldü Modem resetleme sonrası modem yavaşlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

elkadnezar

Kilopat
Daha fazla  
Dün gece iğneyle modemi resetledim. Resetleme sonrası internet en fazla önceki hızının 4'te 1' ine ulaşabiliyor. Daha kötüsü bilgisayar Ethernet kablosunu görmüyor, telefondan bağlıyorum PC'yi. Nasıl çözebilirim bu durumu?

Çözüm
Dün gece iğneyle modemi resetledim. Resetleme sonrası internet en fazla önceki hızının 4'te 1' ine ulaşabiliyor. Daha kötüsü bilgisayar Ethernet kablosunu görmüyor, telefondan bağlıyorum PC'yi. Nasıl çözebilirim bu durumu?

Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezidan Ethernet > özellikler > internet protokolü sürüm 4'ü açıp şöyle ayarlar mısın bu ayar muhtemelen kablo sorununu çözecektir

1726922685362.png

Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezidan Ethernet > özellikler > internet protokolü sürüm 4'ü açıp şöyle ayarlar mısın bu ayar muhtemelen kablo sorununu çözecektir

1726922685362.png

Çözüm

Eki Görüntüle 2315237
Durum halen böyle hocam maalesef.

Kabloyu baya uğraştım, tak çıkart falan yaptım bir şekilde oldu ama internet hızı çok kötü durumda. normalde 60-75 mbps civarı alıyorum.

Steam indirmesi açık kalmış 65 mbps alıyorum şuan. Tamam konu kapanabilir.

Dosya Ekleri

• jghf.jpg
    jghf.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 25
  • hdfhhhd.jpg
    hdfhhhd.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı