Modem resetlenince internet gitti

Dostum internet kimin üzerine bağlıysa SMS alanını kontrol etsin bağlantı sağlandığı ilk gün PPPoE kullanıcı adı ile şifre kullanarak modem kurulumu yapmanız gerekiyor, eğer siz bilmiyorsanız kullanıcı adı ile şifreyi 444 1 444 arayarak modem kurulumu yapmalarını rica edin.

Telefonda veya bilgisayarda denemeniz bir şeyi değiştirmez.
Wi-Fi'ya bağlanıp 192.168.1.1 sitesine erişim sağlayın (mobil veride çalışmaz)

Modem kurulumu alanını takip edin.

Dostum internet kimin üzerine bağlıysa SMS alanını kontrol etsin bağlantı sağlandığı ilk gün PPPoE kullanıcı adı ile şifre kullanarak modem kurulumu yapmanız gerekiyor, eğer siz bilmiyorsanız kullanıcı adı ile şifreyi 444 1 444 arayarak modem kurulumu yapmalarını rica edin.

Telefonda veya bilgisayarda denemeniz bir şeyi değiştirmez.
Wi-Fi'ya bağlanıp 192.168.1.1 sitesine erişim sağlayın (mobil veride çalışmaz)

Modem kurulumu alanını takip edin.

Dostum Türk Telekom modem Turkcell'in olduğu için kurulum yapamayacağını söylüyor ve dediğiniz kodu girdiğimde fotoğrafını attığım hatayı veriyor telefondanda denedim mobil veri de değilken normal ayarlama yapmaya çalıştığım ağdan ama olmuyor hep aynı hata.

Yapamazsam dün arıza kaydı açtırdım yarın gelecekler.

Modemin internetine bağlı şekilde bilgisayardan CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp Ipconfig yazıp görsel paylaşır mısınız?
10-15 Dakikalık bir işim var sonra paylaşacağım.

1768932021564.jpeg

Buyrun.

Son düzenleme:
Hocam modemi resetleyip tekrar deneyin. Olmazsa farklı bir tarayıcı ile ya gizli modda deneyin bakalım.

3 farklı tarayıcıda denedim resetledim deneyeceğim şimdi.

Hocam modemi resetleyip tekrar deneyin. Olmazsa farklı bir tarayıcı ile ya gizli modda deneyin bakalım.
Yaptım hocam ama olmadı galiba yarını bekleyeceğim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı