Modem Splitter hala kullanılıyor mu?

Karizarezz

Megapat
Yer
Afyon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar an itibariyle Türknet'e geçiş yaptım ve modemim baya eski olduğu için ASUS DSL AC51 isimli modemi de sipariş verdim. Şu an kullandığım modem çok nadir turuncu ışık yanarak kopuyordu ve yarım saat gelmiyordu. Şimdi modem konusu hakkında fazla bilgim yok yalın internet kullanıyorum. Modem elime ulaştığı zaman şuan ki kabloları yerine takarsam çalışır mı yoksa ayrı bir ürün daha almalı mıyım? Ayrıca sahip olduğum splitter baya eski yenisini mi almalıyım yoksa artık splitter olmadan da çalışıyor mu?

Telefon bağlatmadığın için splitter kullanmana gerek yok. Telefon bağlatırsan kullanman gerekir, zaten modemin kutusundan da çıkıyor.

Önceleri telefon açtığın zaman ağ kopması oluyordu, bunun için splitter kullanılıyordu. Şuan gerek yok. Bir de bozulduğu zaman internet hızını düşürüyor. Direk bağlantı yapman internet hızın için daha iyi olur.

Türknet'in telefon hizmeti de mevcut. Eğer telefon ile konuşmak istiyorsan splitter takman lazım. Büyük ihtimalle modem kutusundan splitter çıkacaktır, çıkmazsa da alırsın. Ama internete girmek için splittera gerek yok, kabloyu direk olarak modeme takarsan yinede çalışacaktır.

Splitter'ı şuanki modemimden çıkardım ev hattına direk bağladım ama kırmızı ışık yanıyor modemde internete bağlanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Splitter'ı şuan ki modemimden çıkardım ev hattına direk bağladım ama kırmızı ışık yanıyor modemde internete bağlanmıyor
Kurulum yaptın mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modem henüz elime ulaşmadı, şuan kullandığım modem üstünde denedim. Splitter olmadan direk kablo bağlayınca bağlanmıyor internete.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı