Modem tavsiyesi

eren9425

Centipat
Katılım
4 Haziran 2023
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:

Arasından kullandığınız varsa ısınma sorunu olmayan fazla cihaz baglanınca zorlanmaya bir modem var mı?

Bu modelle ilgili çok sorun okuyorum. Bende de eski bir model DSL 14N vardı o da problemliydi. O yüzden modem konusunda Asus'un bende kötü bir imajı var. Zyxel ve TP Link modellerini düşünürdüm ben olsam.
 
Keenetic ürünlerini şiddetle tavsiye ederim kendimde Hero DSL kullanıyorum yazılım güncellemesi çok sık geliyor beta/alfa/geliştirici/normal gibi güncelleme seçenekleri var yedek alıp yedeği yükleme sürüm düşürme mobil uygulaması var uzaktan kontrol özelliği var kendine özel keendns var yani 192.168.1.1 ile ister atıyorum Ankarakeendns.çöm ile uzaktan bağnaıp kontrol ediliyor modem/Routera PC veya telefon bağlanınca bağlantı kesilince bildirim veya kapanıp açınca elektrik kesintilerinde bildirim vb çok fazla özellikler var arayüz ayarlar kullanımı oldukça basit anlaşılır uzaktan USB disk ftp kontrol var
Warp wireguard VPN sürekli aktif edip istediğin cihazı seçip x cihaz internete VPN işe bağlansın vb çok fazla seçenekler sunuyor. Eklentiler/bileşenlerle daha fazla özellikler ekleyebilirsin ihtiyaca göre.



Router evde haliyle bende şehir dışındayım şu an uzaktan kontrol edebiliyorum :)

IMG_0545.pngIMG_0546.jpegIMG_0547.jpegIMG_0548.pngIMG_0549.pngIMG_0550.pngIMG_0551.pngIMG_0552.png
 
Son düzenleme:
Keenetic Extra DSL Öneriyorum, Isınma sorunu yok diye biliriz, Ama çok fazla zamlandı 4 Ay önce 1100 TL'ye aldığım Ürün şuan 1860 TL, Ki daha da zamlanacaktır.
 

Geri
Yukarı