Modem Trafik Listesinde Çok Sayıda IP Oluşma Sorunu

Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere, modem arayüzünde ki trafik listesinde çok sayıda aynı türde yabancı ip oluşmuş durumda. Kaynağının benim bilgisayarım olduğundan eminim. Çünkü, Wi-Fi'yi kapattığımda resimdeki ip adresleri de gidiyor. Ayrıca eskiden bu listede benim bilgisayarımın ismi de yazıyordu. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Adsız.png

Hangi sekmeden bu ekrana ulaştınız?
Modem arayüzünden ulaştım hocam
Çok sayıda yabancı cihaz değil. Tüm ip adresleri ve MAC adresleri aynı. Yani, aynı cihaz bağlanıyor. Evdeki tüm cihazların MAC adresleri ile yazanı karşılaştırın.
Hocam normalde diğerlerinin hepsinde isim yazıyor ama benimki böyle parça parça halde çıkıyor. Bunun sebebi nedir onu anlayamadım tam olarak. Ayrıca bu resimdeki ip adresi ile asıl ip adresi farklı. Doğru olanlar 198.162 ile başlayanlar. Benim ki de böyle başlıyor. İp adresini sorguladığımda BOGONS adında bir yere ya da bir şeye ait olduğunu fark ettim.
Sorunum hala geçerli ve internetim belli belirsiz zamanlarda yavaşlıyor. Ayrıca, oyunlarda yüksek ping almama sebep oluyor ve üstelik bende olduğu yetmezmiş gibi diğer bilgisayarları da etkiliyor. Wifi'yi kapattığımda ise ip adresleri kayboluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı