Öncelikle iyi günler dilerim. Bu konuyu bizim internetimizi kullanan komşumuzun hızını kısıtlamayı öğrenmem için açtım. Nasıl yapacağım bilmiyorum her yerde araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. Bilen yardım ederse çok sevinirim teşekkürler.
Modem arayüzü: Huawei.
Bu durum seni rahatsız ediyorsa aç modemden kara listeyi onun MAC adresini yapıştır internet onda gözükür ama bağlanmaya çalışınca modem izin vermez kökten çözüm.
16000 dedim hocam. 16Mbps olması için 16000 kbit/sn olması gerek. Min. kısmında da 1 olsun. Bu arada doğru MAC adresini seçtiğinizden emin olun evden biri bağırmasın "ben internete giremiyorum" diye.
16000 dedim hocam. 16Mbps olması için 16000 kbit/sn olması gerek. Minimum kısmında da 1 olsun. Bu arada doğru MAC adresini seçtiğinizden emin olun evden biri bağırmasın "ben internete giremiyorum" diye.