zkngkdnz
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Öncelikle tekrardan merhaba arkadaşlar, bizim ev telefonu da modem de gitti. Yani cidden daha çalışmıyorlar. Modem kafayı yemeye başladı, ev telefonu da çoktan rahmetli oldu. Ev telefonu olmadığı (yalın internet kullanmıyoruz) halde aylarca sorunsuz kullandım. Ta ki bugüne kadar. Modem artık interneti algılayamıyor diyebilirim, üstelik internet geldiği zaman (zar zor geliyor) da hız 13 BYTE! Steam üzerinden arkadaşlarımla mesajlaşabiliyorum lakin geri kalan hiçbir işlemi yapamıyorum. Acil modem lazım kısaca.
Fiyat çok pahalı olmamalı, bulduklarım:

Ayrıca ucuza da ev telefonu önerirseniz araya da sıkıştırıp.
Güzel olur yani. 
Bu arada:
Cisco ile alakalı:
D-Smart ... öhöm... D-Smart. Çok fazla laf ederdim de neyse, başımıza bela oldular... Anlaşma bitsin direkt değiştirteceğim. Umarım FİBER'e. Yani fiber altyapı için nasıl bir modem gerek bilmiyorum. Fazla mı şey istemiş olurum bilmiyorum lakin bana fiberi de destekleyen bir modem ile, sizin önereceğiniz bir modemi yazarsanız sevinirim. (kendi öneriniz dışında tabii ki bu 3'ünden birini de önerebilirsiniz) Şimdiden teşekkürler.
Fiyat çok pahalı olmamalı, bulduklarım:
- Asus DSL-N12E:
ASUS DSL-N12E 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM - LinkSYS X1000 (cisco):
LINKSYS X1000 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM - ZyXEL P-1302-T10B:
ZYXEL P-1302-T10B 300MBPS KABLOSUZ 4 PORT ADSL2+ MODEM
Ayrıca ucuza da ev telefonu önerirseniz araya da sıkıştırıp.
Bu arada:
Cisco ile alakalı:
- Servisi kötü ve gün içerisinde minimum 1 kere restart gerektiriyormuş (Kopmalar yaşanıyormuş)
- Aşırı ısınma, port açma sorunları, aşırı ısınmaya bağlı bağlantı kopmaları yaşanıyormuş. (port açmada sıkıntı varsa tercih etmek istemem çünkü arada sırada malum server açıp bazı oyunları oynuyoruz. ama ciddi bir sıkıntı değilse önemli değil)
- Bunu araştırmadım
Üşendim daha doğrusu internetim de az
Ama internetim bahanem. ZyXEL eskiden kullanmışlığım var, modem arayüzü ve port açmada sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum. Şahsen diğer ikisi arasında tercih yapmayı planlıyorum ama sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
D-Smart ... öhöm... D-Smart. Çok fazla laf ederdim de neyse, başımıza bela oldular... Anlaşma bitsin direkt değiştirteceğim. Umarım FİBER'e. Yani fiber altyapı için nasıl bir modem gerek bilmiyorum. Fazla mı şey istemiş olurum bilmiyorum lakin bana fiberi de destekleyen bir modem ile, sizin önereceğiniz bir modemi yazarsanız sevinirim. (kendi öneriniz dışında tabii ki bu 3'ünden birini de önerebilirsiniz) Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: