Modem virüs kaptı

isml_7

Centipat
Daha fazla  
Dün bir linke tıkladım ve hemen internet bağlantım kesildi. Modem arayüzüne girmeye çalıştığımda ise 192.168.1.1 bağlanmayı reddetti yazıyor. Ethernet'le bağladım, Wi-Fi ile bağladım ama modem arayüzüne ulaşamıyorum o yüzden sıfırlayamıyorum da. Ne yapabilirim?

Modem üzerindeki tuştan resetlemeyi deneyin.

Dün bir linke tıkladım ve hemen internet bağlantım kesildi. Modem arayüzüne girmeye çalıştığımda ise 192.168.1.1 bağlanmayı reddetti yazıyor. Ethernet'le bağladım, Wi-Fi ile bağladım ama modem arayüzüne ulaşamıyorum o yüzden sıfırlayamıyorum da. Ne yapabilirim?
Modemi sıfırlamak için arkasında ki boşluğa iğne yerleştir 15 sn bekle sıfırlanır .

Sıfırlamadan sonra kullanıcı adı şifre girmeniz gerekeceğinden dolayı internet servis sağlayıcınızdan bu bilgileri talep edin.

Modemin arkasında ince bir delik olacaktır o deliğe bir iğne sok ve çok baskı uygulamadan 15-20 saniye kadar orada tut ardından arayüzünden modemin tekrar şifrelerini eski haline getir eğer dilersen müşteri hizmetleri bu konuda yardımcı oluyor ve virüs gitmiş olacaktır yanlış anlaşılma olmasın modemin arayüzünde bir ayarlama yapman gerekmiyor baglanmakta güçlük yaşarsın diye söyledim ayrıca Wi-Fi isim ve şifre değişecektir sonrasında bağlanmak için modemin arkasındaki bilgileri kullanabilirsin. İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı