Router'ı internetten araştırdım fakat pek anlayamadım. Sizce bu devirde modem mi daha iyi olur router mı? Hem bilgilendirip hem de öneri yaparsanız sevinirim.
Fiber kullanıyorum hocam. GPON nedir?VDSL kullanıyorsan hocam modem ama fiber optik kabloysa router
Çünkü GPON dediğimiz fiber cam kabloyu çoğu router ve modeme bağlayamazsınız
Fiber kullanıyorum hocam. GPON nedir?
Ben Azerbaycan'da yaşıyorum da o yüzden bilmiyorum doğrudur. Fiber için router daha mı mantıklı olur diyorsunuz?Sarı ince kablo hocam çift cihaz getirir genelde Türk Telekom veya onun altyapısını kullanan firmalar
Ben Azerbaycan'da yaşıyorum da o yüzden bilmiyorum doğrudur. Fiber için router daha mı mantıklı olur diyorsunuz?
Router ile modemin özelliklerini özetleyebilir misiniz acaba? mesela router'ın daha iyi olmasını sağlayan şeyler nelerdir?Evet o daha uygun olabilir ama hem router hem de modem destekli bir ürün bulursanız o daha iyi olacaktır
Ben Azerbaycan'da yaşıyorum da o yüzden bilmiyorum doğrudur. Fiber için router daha mı mantıklı olur diyorsunuz?
Router mod mu sayılıyor? bir de router aldım diyelim, kurulumunu iss'ye mi yaptırmam gerekiyor tekrardan?Zaten modem alsan bile router modunda kullanmak zorunda kalacaksın o yüzden direk router alman çok daha iyi olur hem daha ucuza denk gelir hem de 3.parti yazılım kurup routerının performansını arttırabilirsin ben Xiaomi AX3000t ya da Mercusys MR90X almanı öneririm bunlara OpenWrt yazılımını kurup kullanabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.