Modemde 35Mbit hız testinde 17Mbit

FatihGÜNEY

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar;
Ben evimde VDSL 35Mbit internet kullanıyorum. Modem ara yüzünde 35Mbit olarak gözüküyor. Fakat internet hızımı etkileyecek tüm olumsuz faktörleri kapatmama rağmen 17 Mbit indirme hızım var. Farklı cihazlarla denedim (telefon, PC) sonuç hep aynı.
Sorun neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzünüzdeki istatistik değerlerini atabilir misiniz?
Screenshot_2020-12-29-11-58-12-823_com.android.chrome.jpg

Modem arayüzünüzdeki istatistik değerlerini atabilir misiniz?

Şuradan sorgu yapıp ekran görüntüsü atar mısınız?
Screenshot_2020-12-29-12-05-06-263_com.android.chrome.jpg

Modem arayüzünden size sağlanan değerlere bakmanız daha sağlıklı. Düzgün bir hız testi için cihazınızı ethernet kablosu ile bağlamanız ve diğer cihazların internet bağlantısını kesmeniz gerekiyor.
Screenshot_2020-12-29-11-58-12-823_com.android.chrome.jpg
Ben fazla verilen değerleri değerlendirme kısmını anlamıyorum fakat diğer bağlantı seçeneği önerilerinizi denememe rağmen bu şekilde hız. Teşekkürler.

Tam olarak anlayamadım 35 Mbit kullandığınız paket mi? Eğer öyle ise hızınız maksimum 17 Mbit'i destekliyordur, bulunduğunuz bölge ve apartmana göre hız farklılık gösterebilir, bu durumda 20 mbit'lik daha uygun bir paket varsa oraya geçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı