Modemde alabileceğimiz Max hız nedir?

Zafer66

Centipat
Arkadaşlar, modem hat değerlerime baktığımda 85MB Max hız alabileceğim yazıyor Türk Telekom müşteri hizmetlerinden sorduğumda ise Max 50 MB alırsın diyorlar şimdi modemdeki bilgiler yanıltıcı mı? Resim atıyım anlayan var ise ISS değiştireceğim çünkü.

Screenshots_20200212151810.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan 24mb paket kullanıyom türtelekom aradım ve 50mb alabilirsin dediler altyapı sorgulamada da 50mb çıkıyo anlayamadım kafam karıştı 75mb alabilirim diye sevinmiştim

Arkadaşlar, modem hat değerlerime baktığımda 85MB Max hız alabileceğim yazıyor Türk Telekom müşteri hizmetlerinden sorduğumda ise Max 50 MB alırsın diyorlar şimdi modemdeki bilgiler yanıltıcı mı? Resim atıyım anlayan var ise ISS değiştireceğim çünkü.

Eki Görüntüle 499955
hocam buradaki 85 mbps modemin alabileceği max hızı göstermekte olup alt yapınız max 50 mbps desteklemektedir

hocam buradaki 85 Mbps modemin alabileceği maksimum hızı göstermekte olup alt yapınız maksimum 50 Mbps desteklemektedir
Sanmıyorum. Benim bildiğim o hızı teoride alabilirsiniz ama o hız denildiği gibi maksimum. O hızı aldığınızda kopmalar olabilir. Bu yüzden güvende kalmak için 50 diyorlardır. Ama yine de 85 Mbps için 75 almanın çok sıkıntı olmaması lazım. Türk Telekom olduğu için fazla vermek istememişler bence. Başka firmaya sorsanız 75 verebileceklerini söyleyebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı