Modemde alınabilecek maksimum hızı öğrenme

MeaningLess

Kilopat
Daha fazla  
Resimde görüldüğü gibi alabileceğim maksimum hız değerim ne kadardır ve şu anki hız ne kadar? Bir şey daha ben internetten altyapı sorguladığımda altyapınız yok diyor. Alt yapı olmadan da internete sahip oluna biliyor mu? Olunamazsa benim nasıl internetim yok? Bu konuda çok cahilim affedin... Cevaplarınızı bekliyorum.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
altyapımı sorguluyorum ama altyapınız yok diyor neden bilmiyorum...

Ben fibere geçtiğim zaman Türknet'in sorgu sisteminde önce altyapınız bilinmiyor sonrasında santral bilgisi mevcut değil hatası vermeye başladı sanırım güncelleme ile kaynaklı ama başka bir sorgulama programı yaptığımda hattımın fiber olduğunu mevcut saha dolabından dolayı 100 Mpbs alabildiğimi görüyorum..
İnternet altyapısı ve hızı sorgulama

Bir de yukarıda verilmiş olan extranet sorgulamasına bakın.

Ben fibere geçtiğim zaman Türknet'in sorgu sisteminde önce altyapınız bilinmiyor sonrasında santral bilgisi mevcut değil hatası vermeye başladı sanırım güncelleme ile kaynaklı ama başka bir sorgulama programı yaptığımda hattımın fiber olduğunu mevcut saha dolabından dolayı 100 Mpbs alabildiğimi görüyorum..
İnternet altyapısı ve hızı sorgulama

Bir de yukarıda verilmiş olan extranet sorgulamasına bakın.
Bu sonuç çıktı.
222.png

Altyapını mı iyileştirdiler acaba apartman zemin kata falan yeni internet kutusu mu taktılar ve sistem güncellemesi gerekiyor olabilir de en iyi güvenilir bilgiyi bağlı olduğunuz iss'nin çağrı merkezini arayarak adresini falan vererek neden altyapı sorgulama baktığımda port yok cevabı alıyorum ve adresimden detaylı olarak(saha dolabından) maksimum alabileceğim hızı öğrenmek istiyorum ve bunun hakkında kayıt açtırmak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı