O bunlardan ne anlar. Profil fotoğrafını görmüyor musun ufacık çocuk daha.Vicdanın başkasının kotasını ve internetini kullanmana el veriyor mu? Biri senin internetin ve kotandan kullansa ne yaparsın? Yasallığını sorgulamadan önce yaptığının doğru olup olmadığını sorgula.
Evine gidip modemi kapattım.İyi de böyle durum söz konusu olamaz zira kullanıcı adı ve şifre sadece o kişinin fiziksel olarak santralde bulunduğu cihaza aittir ve dolayısıyla farklı bir konumda girildiği taktirde erişim sağlanmaz. Bunu cidden başardınız mı yoksa sallıyor musun?
Ben aynı durumu köyde kendi hattım için denedim ve işe yaramadı.
Aynı anda bir kullanıcı adını 2 kişi kullanmaz.
Pek bir şey anladığımı sanmıyorum. Ama bildiğim bir şey var, yanılmıyorsam sadece tek modemin kullanımı dahilinde çoğu yerde kullanılabiliyor. Fakat sorum yasal olup olmamasıydı.Diğer kullanıcının hesabından indirme yapın ve sonra tekrar kendi hesabınız için kota sorgulaması yapın. Kotadan düşecek mi?
Kanımca dediğinizin olması pek mümkün değil çünkü hat taşıma diye bir muhabbet var. Yani kısaca adres değiştirme diyelim. Dediğiniz gibi kullanıcı farklı adresten giriş yapabilse adres değişimi kolay olur, herkes evinde hallederdi. Diğer türlü dediğinizin olması için biraz bilgi birikimi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.