Modemde internet gidip geliyor

Aynısı başıma geliyordu ve apartmandaki telekom kutusundan eve kadar olan tüm telefon kablolarını sıfırdan değiştirttim. Daha az ek ve daha kısa kablo döşemeyle şimdi zıpkın gibi oldu :) Telefon kablolarındaki ara eklerin fazlalığı, gereksiz uzunluk ve zamanın verdiği oksitlenmeyle eski kablolar küflenmişti artık.

Aynısı başıma geliyordu ve apartmandaki telekom kutusundan eve kadar olan tüm telefon kablolarını sıfırdan değiştirttim. Daha az ek ve daha kısa kablo döşemeyle şimdi zıpkın gibi oldu :) Telefon kablolarındaki ara eklerin fazlalığı, gereksiz uzunluk ve zamanın verdiği oksitlenmeyle eski kablolar küflenmişti artık.
Modemi aldığımızdan beri kablolar aynı Türk Telekomdan geldiler ama modemden kaynaklı olabilir dedi onunda bir bildiği yok

Öncelikle arıza kaydı oluşturduysan be apartmandaki kutuna kadar olan kısma gerekli bakımı yaptılarsa ve evine kadar gelen telefon kablosu da artık çok eskimişse önceliği telefon kablosunu değiştirmeye vermelisin. Buna rağmen sorun devam ediyorsa o zaman modemde bir problem olup olmadığı daha ne t anlaşılır. Ben de ne alaka telefon kablosuyla falan demiştim telekomdan gelen arkadaşa. Ama değiştirince düzeldi.

Öncelikle arıza kaydı oluşturduysan be apartmandaki kutuna kadar olan kısma gerekli bakımı yaptılarsa ve evine kadar gelen telefon kablosu da artık çok eskimişse önceliği telefon kablosunu değiştirmeye vermelisin. Buna rağmen sorun devam ediyorsa o zaman modemde bir problem olup olmadığı daha ne t anlaşılır. Ben de ne alaka telefon kablosuyla falan demiştim telekomdan gelen arkadaşa. Ama değiştirince düz
Bizim is yerine ait bu modem tek taklı bir yer

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı