Ooiik Picopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar gerçekten bu duruma çok sinir oluyorum. Ne zaman oyuna veya YouTube'a girsem ya kopuyor ya da yavaşlıyor. Ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar gerçekten bu duruma çok sinir oluyorum. Ne zaman oyuna veya YouTube'a girsem ya kopuyor ya da yavaşlıyor. Ne yapmam gerekiyor?
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 Sorunun modemden olduğunu nasıl tespit ettiniz? Modeminiz eski olabilir tek çare değiştirmek diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Sorunun modemden olduğunu nasıl tespit ettiniz? Modeminiz eski olabilir tek çare değiştirmek diye düşünüyorum.
KS KS Ooiik Picopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #3 irsuya dedi: Sorunun modemden olduğunu nasıl tespit ettiniz? Modeminiz eski olabilir tek çare değiştirmek diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Önceki modemde aynı sorunlar oluyordu o yüzden değiştirmiştim. Ancak bu modemdede aynı sorun var. Normalde 35 MB. Artı 0 Eksi
irsuya dedi: Sorunun modemden olduğunu nasıl tespit ettiniz? Modeminiz eski olabilir tek çare değiştirmek diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Önceki modemde aynı sorunlar oluyordu o yüzden değiştirmiştim. Ancak bu modemdede aynı sorun var. Normalde 35 MB.