Modemden başka yere Wi-Fi taşıma

Angry Angel

Kilopat
Binamızda port sayısında sıkıntı olduğu için yeni bir internet servis sağlayıcısına başvuramıyoruz bu yüzden alt katımdan internet almak durumundayım ancak kablo ile kendi kasama internet verirken evimde Wi-Fi'de kullanmak istiyorum bu durumu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Access Point kullanmanız gerekiyor. O cihaz üzerinden hem kablolu hem de kablosuz dağıtım yapabilirsiniz.

Önereceğiniz bir cihaz var mı ucuz ve işimi görebilecek pişman etmeyecek ?
Ayrıca acces point eklediğimde yine aynı şekilde bilgisayarıma kablolu internet gidiyor olacak mı ?
Access Point kullanmanız gerekiyor. O cihaz üzerinden hem kablolu hem de kablosuz dağıtım yapabilirsiniz.
Asusun bir modelini buldum 190 tlye mevcut. Ama grafik şemasında kablolu alıp wifi ile dağıtıyor. İnterneti aldığım daire birinci katta ben dörtteyim bu yüzden aşağıdan alacağım cihaza kablolu giriş yapmak istiyorum ama paket kaybım olmasın diye de bilgisayarıma da kablolu göndermek istiyorum eve de telefonlar İÇİN Wi-Fi dağıtsın istiyorum bu cihaz onu yapabilir mi ? Cihaz budur ASUS RT-N12+ 300 Mbps Access Point Router Universal Menzil Artırıcı
Güncel konudur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…